Cenný suvenír. Šefčovič sa pochválil spoločnou fotkou so známou celebritou

    0
    Maroš Šefčovič (Autor: TASR)

    So sedemnásobným víťazom prestížnej kulturistickej súťaže Mr. Olympia, hviezdou strieborného plátna či republikánskym politikom sa slovenský podpredseda Európskej komisie (EK) stretol počas prebiehajúceho klimatického summitu v Paríži.

    O fotografiu zo vzájomného stretnutia sa Šefčovič podelil na svojom facebookovom profile.

    Ako spomenul v komentári na svojej nástenke Šefčovič, s bývalým kalifornským guvernérom (v rokoch 2003 – 2011) a hviezdou kultového akčného filmu Terminátor sa bavili napríklad o podpore mikroprojektov v Afrike.

    „Zároveň som ho pozval na budúcoročnú konferenciu Globsec na Slovensku,“ napísal ešte Šefčovič, pričom pridal aj odkaz na video, kde oficiálne Schwarzeneggera pozýva pod Tatry.

    Šefčovič i jeho americký náprotivok s rakúskymi koreňmi majú na snímke veľmi dobrú náladu a pôsobia uvoľnene. 

     

    V súvislosti s dnes už 70-ročným rodákom zo štajerskej obce Thal je zaujímavé, že v minulosti bol po ňom pomenovaný aj medzinárodný futbalový štadión v jeho“ Grazi.

    Pred takmer presne dvanástimi rokmi však samotný Schwarzenegger požiadal o odstránenie jeho mena z názvu štadióna a taktiež upozornil, že si nepraje, aby bola jeho identita používaná v súvislosti s propagovaním regiónu.

    Bývalý Arnold Schwarzenegger Stadion má dnes pomenovanie Liebenauer Stadion.   

    - Reklama -