Byt s terasou len niekoľko metrov od pláže. Terasa, tri spálne a dve kúpeľne. Hádajte, ktorý minister si užíva more v Chorvátsku

    0
    László Sólymos, podpredseda strany Most-Híd (Autor: SITA)

    Byt s terasou len niekoľko metrov od pláže sa podľa denníka Plus JEDEN DEŇ nachádza v chorvátskej oblasti Sukošan. Je priestranný a má až 110 m² . Nachádzajú sa v ňom kuchyňa s jedálňou, terasa, tri spálne a dve kúpeľne. Podľa odhadov denníka sa ceny podobných nehnuteľností v Chorvátsku pohybujú okolo 300-tisíc eur.

    „Kúpil som ho približne pred piatimi rokmi za 200-tisíc eur, pričom som ešte doňho investoval,“ prezradil denníku minister a dodal, že na dovolenkový byt si zarobil ešte počas jeho podnikania, keď na Slovensku predával produkty vychytenej športovej značky. „Seriózne som si to odmakal a nikdy som so štátom neobchodoval,“ povedal Solymos. Byt podľa jeho slov s rodinou využíva najmä v lete a pobyt pri mori jemu aj jeho dcére pomáha bojovať s alergiou.

    Do Chorvátska tiež chodí dovolenkovať Gábor Gál, ktorý vlastní byt len na skok od Solymosa. Letné sídlo v krajine majú aj Jana Laššáková či bývalý líder SNS Ján Slota.  

    - Reklama -