Bugár sa ukázal ako neskutočne bezcharakterný človek. SNS na čele s Dankom je jedna čistá katastrofa, spustil tvrdo Galko

    0
    Podpredseda SaS Ľubomír Galko (Autor: df)

    Podpredseda strany Sloboda a Solidarita a poslanec NR SR Ľubomír Galko sa vyjadril k súčasnej politickej situácii, pričom skritizoval konanie predsedu Mosta-Híd Bélu Bugára a predsedu SNS Andreja Danka.

    „Bugár sa ukázal ako neskutočne bezcharakterný človek a aj celá jeho strana Most-Híd. SNS na čele s Dankom je jedna čistá katastrofa. Pre voličov SaS, a myslím, že aj ďalších strán demokratickej opozície, je Smer, Most a SNS aj s ich lídrami v súčasnosti krvavým súknom,“ napísal na sociálnej sieti Facebook Galko.

    Podľa Galka hodili tieto dve strany Slovensko cez palubu. „Pre nás – politikov v SaS sú SNS a Most-Híd kšeftári, čo hodili cez palubu celé Slovensko a chránia taliansky mafiánsky smerácky organizovaný zločin vlastným telom. Vzácne sa teda s našimi voličmi zhodujeme,“ dodal.

    Ľubomír Galko zároveň skritizoval aj niektorých novinárov, ktorí vyzývali SaS, aby sa spojila s Mostom a SNS a tak odstavili Smer. „A predsa sa niektorí novinári a predstavitelia bájnej ´kaviarne´, ktorí by SaS pritom v živote nevolili, zavzdušňujú a mudrujú, že prečo sme potajomky nechodili za Mostom a SNS, aby sme si urvali moc v parlamente a odstavili Smer. Nechápu, nerozumejú tomu, že niekto môže chcieť získať moc výlučne čestne – demokratickými (napríklad aj predčasnými) parlamentnými voľbami a nie pokútnymi dzurindovsko-házedesáckymi dohodami v NR SR,“ ozrejmil Galko.

    „Vraj nie sme podľa nich poriadna opozícia. To mi nejako nevychádza,“ uzavrel poslanec.

    - Reklama -