Bugár potopil prípadnú pravicovú vládu ešte pred rokovaním. Odmieta koalíciu s SNS za každú cenu. A vlastne s každým

    0
    Béla Bugár, predseda strany Most-Híd (Autor: Most-Híd)

    V nedeľňajšej relácii TA3 V politike vystúpil aj predseda strany Most-Híd, ktorý si posvietil na včerajšie výsledky volieb. Moderátor relácie naznačil, že medzi Bugárom a Sulíkom či Matovičom potenciálna spolupráca podľa všetkého nepripadá do úvahy. Bugár neskrýval svoje sklamanie a na otázku dvojice moderátorov, či si vie predstaviť koalíciu napríklad s takým Smerom a SNS, sa Bugár voči spolupráci s národniarmi ostro vyhranil.

    „Už v noci to tu padlo, že by mohla vzniknúť koalícia medzi Smerom, SNS a Most-Híd, čo je dosť bizarná kombinácia,“ načrtol moderátor relácie. „Viete si vôbec predstaviť spoluprácu s SNS?“ opýtal sa priamo predsedu strany Bélu Bugára. Ten takúto spoluprácu rázne odmietol: „My s SNS nejdeme.“

    Bugár sa nad otázkou moderátora, či existuje možnosť koalície Smeru, SaS a Most-Híd, len schuti zasmial. „Ja by som sa veľmi čudoval, keby Sulík, ktorý postavil svoju kampaň na antimigračnej a antificovskej politike, zrazu povedal, no dobre teda,“ zamietol túto možnosť Bugár pod koberec.

    - Reklama -