Bude v prezidentskom paláci šmykľavka pre deti? Prezident Kiska bude čoskoro dedkom

    0
    Andrej Kiska, prezident Slovenskej republiky (Autor: ReproFoto: facebook)

    Prvorodený syn Andreja Kisku, ktorý sa volá navlas rovnako, si so svojou ženou Irmou „strihli“ zatiaľ len sobáš na úrade v Prahe, kde žijú. Ako povedal pre denník Plus JEDEN DEŇ, urobili tak pre svoj vnútorný pocit, aby bábätko prišlo do rodiny, a nie do páru, ktorý nie je svoj. Andrej Kiska junior to nazval „treningovou“ svadbou. Tú veľkolepú pre celú rodinu chystajú na budúci rok.

    Žiadne maniere

    Novinku o tom, že Andrej Kiska junior bude mať dieťa, už prezident vie. Syn mu to oznámil spolu so svojou ženou na večeri. „Priznám sa, mal som tušenie, ktoré sa mi ešte viac potvrdilo, keď si Irma nechcela dať ani slzu vína. Veľmi ma tá správa potešila a hneď sme začali preberať mená,“ tešil sa budúci dedko. Ako prezradil Kiska junior, majú mať dievčatko, ktoré sa bude volať buď Mia, alebo Nina. Prezidentov syn si aj zažartoval. „Dúfam, že v Prezidentskom paláci bude nejaká šmykľavka pre deti.“

    Andrej Kiska junior nemá na to, že je synom hlavy štátu, žiadne prehnané maniere. S manželkou žijú v prenajatom byte v Prahe. Teraz sa kvôli prírastku do rodiny obzerajú po vlastnom bývaní, ale aj po novom aute. To staré ponúka na predaj.
     

    - Reklama -