Bude to o pár hlasov. Strašne tesné, píšu noviny o voľbách v USA

    0
    Donald Trump a Hillary Clintonová (Autor: TASR)

    MF Dnes napríklad informuje o prezidentskej volebnej kampani v Severnej Karolíne, ktorá bude jedným zo štátov, kde sa rozhodne. „Preferencie oboch kandidátov sa tu podobali na ruské koleso, ale po ďalšom znovuotvorení prípadu škandalóznej súkromnej e-mailovej pošty Clintonovej sa zrazu zarazili na remíze pre oboch kandidátov,“ spomína MF Dnes.

    Na volebnom mítingu s Clintonovou sa objavila prvá dáma Michelle Obamová, ktorá demokratickú kandidátku verejne podporuje. Rovnako ju podporuje aj americký prezident Barack Obama. „Potrebujem, aby ste išli voliť, potrebujem, aby ste volili Hillary Clintonovú,“ povedal Obama v Charlotte. Podľa denníka pôsobil pre zmenu volebný míting s Donaldom Trumpom ako vojnová zóna.

    Vo volebných miestnostiach už podľa všetkého panuje napätá atmosféra a tvoria sa rady, ľudia prišli k urnám, aj keď sa nemôžu rozhodnúť. Ako napríklad informujú Lidové noviny, veľa ľudí bude voliť Clintonovú, hoci so škrípajúcimi zubami.

    Donalda Trumpa budú voliť pre zmenu belošské hory, v oblasti Blue Ridge Parkway, píšu noviny. Voliť by ho mali aj v Pensylvánii, ktorá bola kedysi baštou demokratov. Obrovský pás krajiny od Pensylvánie a štátu New York cez Ohio, Indianu a Michigan až po Chicago sa dokonca nazýva Trumplandom.

    - Reklama -