Buď islamizmus zabijeme, alebo nás zabije on. Vstúpila som do armády, spravte to isté, vyhlasuje mladá Le Penová

    0

    Tweety a posty mladej Le Penovej sa znásobili po nedávnych útokoch v Nice a po brutálnej vražde francúzskeho kňaza. „Buď islamizmus zabijeme, alebo nás zabije on znova a znova. Ste s nami proti islamizmu alebo proti nám a s islamizmom. Tí, ktorí sa rozhodli pre tento status quo, tak sa stávajú spoluvinníkmi a našimi nepriateľmi,“ ozvala sa v nedeľu s ostrou kritikou Le Penová na sociálnej sieti.

    Vo včerajšom tweete mladá nacionalistka prekvapila jej nečakaným rozhodnutím. „Tvárou v tvár hrozbe, ktorá sa valí na Francúzsko, som sa rozhodla vstúpiť do vojenskej rezervy. Pozývam všetkých mladých vlastencov, aby urobili to isté. Na Západe, ale aj na Východe sa musia kresťania postaviť a brániť sa islamu,“ vyjadrila sa otvorene k situácii.

    „Zabíjajú naše deti, zabíjajú našich policajtov a popravujú našich kňazov. Zobuďte sa!“ dodáva mladá nacionalistka. K problematike islamu sa Le Penová nedávno vyjadrila aj v rozhovore pre The Telegraph. „Máme kresťanské tradície a kultúrne vplyvy. Francúzsko nie je islamská krajina a islam nemá miesto vo verejnom živote,“ kritizovala Francúzska.

    - Reklama -