Brutálny bordel v najnavštevovanejšom švédskom nákupnom centre. Migranti z neho spravili hotové peklo

    0
    Zásah švédskej polície (Autor: TASR)
    Začiatkom roka hlásili úrady zo švédskeho Göteborgu nárast kriminality v jednom z tamojších nákupných centier. Podľa portálu Express sa z kedysi obľúbeného miesta tamojších obyvateľov stala no-go zóna, v ktorej vládnu migranti, a ženy sa tam boja nielen chodiť, ale aj pracovať. Obavy majú vraj zo skupiniek moslimských mladíkov, ktoré sa potulujú po obchodnom centre. 
     
    V záujme ochrany zamestnancov aj návštevníkov vyslala polícia do nákupného centra hliadky, ktoré majú dohliadať na dodržiavanie poriadku. Mladí migranti tam totiž údajne obťažujú dievčatá a bez strachu predávajú drogy. 
     
    So zvýšeným počtom incidentov bola göteborgská radnica nútená prijať výnimočné opatrenia, aby si poradila a gangmi migrantov, ktoré obťažovali ľudí v centre. Ženy, ktoré v inkriminovanom obchodnom dome pracujú, však tvrdia, že prítomnosť polície nepomáha a ony sa neprestali báť o svoju bezpečnosť. 
     
    Z bezpečnostných dôvodov sa všetky obchody v tomto centre v Göteborgu zatvárajú už o ôsmej hodine večer. Jedna zo zamestnankýň menom Emma pre švédsky Expressen uviedla, že bola terčom opakovaných sexuálnych narážok a obťažovania zo strany mladých migrantov túlajúcich sa po centre. „Bolo mi povedané, že by so mnou robili to aj ono. Vraveli, že som atraktívna a vypytovali sa, kedy končím v práci,“ povedala. 
     
    Celý text v angličtine nájdete TU.
     

     

    - Reklama -