Brutálna dohra Osuského facky. Jeho mozog bude striekať na tvár jeho manželky, odkazuje Vaský

    0
    Peter Osuský dáva facku Rudolfovi Vaskému (Autor: Reprofoto: Youtube/Rudolf Vaský)

    „Prívlastok fašistický bol príčinou tej facky, ktorú vnímam ako výchovnú. Bol som slušne oslovený vyšetrovateľom, tak podám vysvetlenie,“ vysvetlil Osuský, ktorý v parlamente často vystupuje proti totalitným režimom. Poslanec zatiaľ nepodniká ďalšie kroky voči Vaskému, jeho ďalšie konanie bude závisieť od Vaského krokov. „Nezačínam nikdy, ale nemienim nastaviť druhé líce,“ uviedol.

    Osuský je však presvedčený, že aj bez jeho podnetu by mala polícia či prokuratúra konať. „Obsah, ktorý Vasky šíri, je zamorovaním spoločnosti. Orgány činné v trestnom konaní by si mali všímať takéto konanie aj bez podnetu,“ povedal  Osuský, ktorému Vaský vo videu hrubo nadáva a odkazuje, že jeho mozog bude striekať na tvár jeho manželky.

    Aj podľa Martina Poliačika (SaS) by mala polícia konať. „Vaského eskapády by mali byť predmetom trestného stíhania. Nie je normálne, aby takéto správanie bolo beztrestné. A dúfam, že aj sám pochopil, kde sú medze,“ reagoval po facke na sociálnej sieti Facebook Poliačik. Aj jeho Vaský označil na proteste za fašistickú sviňu.

    - Reklama -