Bratislava bude lepším mestom, povedal pri oslavách Vallo. Ťažké rozhodnutia sa museli prijať

    0
    Pohľad na ohňostroj počas novoročných osláv 1. januára 2020 v Bratislave. (Autor: TASR)
    „Rozhodnutia o parkovacej politike či zvýšení daní z nehnuteľností boli naozaj ťažké rozhodnutia, ktoré bolo však potrebné prijať, o tom som presvedčený. Verím, že budú základom zmien, ktoré urobia Bratislavu lepším mestom,” povedal Vallo pre TASR.
     
    Do nového roka sa pozerá ako šéf bratislavskej samosprávy optimisticky.
     
    „Máme sformovaný tím, vieme, čo chceme, sme o rok múdrejší, o rok silnejší, som presvedčený, že budeme pokračovať v správnych krokoch a rozhodnutiach pre lepšie mesto,” dodal.
     
    Verí tiež, že i v roku 2020 bude pokračovať súlad medzi magistrátom a mestskými časťami, vedením mesta a mestskými poslancami.
     
    „Moja filozofia, ktorú som vyslovil pred voľbami, sa nemení. Kto sa háda a bojuje, nemá čas robiť mesto lepším,” poznamenal.
     
    Návštevníkom silvestrovských osláv pred odrátaním posledných sekúnd roka 2019 zaželal veľa zdravia, rovnako tak, aby cítili súdržnosť a tešili sa z dobrých vzťahov.
     
    Silvestrovská zábava v centre Bratislavy sa oficiálne začala o 21.30 h, centrom osláv sa stalo Hviezdoslavove námestie, kde je pripravený program do 2.00 h. Záverečné minúty starého roku pomohla návštevníkom odrátavať nadrozmerná svetelná časomiera na Námestí Ľudovíta Štúra, tradičný ohňostroj, ktorý nechýbal ani tohto roku, bol o polnoci odpálený z lode na Dunaji.
     
    Na bezpečnosť a nerušený chod silvestrovskej noci dohliadali posilnené hliadky mestskej a štátnej polície spolu s pracovníkmi strážnej služby a zdravotníkmi, o čistotu v meste sa bude starať 45 pracovníkov. Čistiace práce sú naplánované približne do 12.00 h.
     
    Posilnená o mimoriadne linky, vložené spoje i kapacitne väčšie vozidlá je i mestská hromadná doprava.
     

     

     

    - Reklama -