Blaha o Galkovi ako ešte nikdy: Hysterické tintítko, ktoré neuroticky bliaka. Celé Slovensko vidí uvrieskaného mravčeka. Keby vládol, Pán Boh, ochraňuj túto krajinu

    0
    Poslanci Ľuboš Blaha a Ľubomír Galko si na facebooku skočili do vlasov (Autor: SITA)
    Galko bol v RTVS spolu s podpredsedom vlády pre investície Petrom Pellegrinim, poslankyňou Veronikou Remišovou (OĽaNO) a podpredsedom SNS Štefanom Zelníkom, ktorého nebolo v minulosti v médiách vidieť takmer vôbec. 
     
    Terčom výčitiek poslanca Blahu (Smer-SD) sa však stal práve Ľubomír Galko, ktorý sa v nedeľňajšej diskusii nevyhol zvýšeniu hlasu. Smerák si podpredsedu SaS podal na svojom facebookovom profile po skončení sa relácie
     
    „Ja rozumiem, priatelia, že si teraz každý, kto videl debatu na RTVS, robí srandu z Galka. Hysterické tintítko, ktoré neuroticky bliaka po ostatných politikoch v diskusnej relácii a vyzýva na súboj s Kaliňákom, že kto z nich prežije návštevu v oravskej krčme… Hej, hej, pôsobí to smiešne. Už len pri pohľade na Galka a Kaliňáka je každému jasné, kto má a kto nemá charizmu a kto by v zdraví prežil a kto nie návštevu v oravskej krčme,“ píše o saskárovi Blaha. 

    Aký musia mať primitívi šťastný život?

    V druhej polovici statusu na sociálnej sieti Blaha nepriamo označil Galka za primitíva. 
     
    „Aký musia mať primitívi šťastný a jednoduchý život? Oni o sebe vôbec nepochybujú! Všetko vedia, všade boli, všetkými ostatnými pohŕdajú! Celé Slovensko vidí uvrieskaného mravčeka z Kauflandu, ktorý v neurotickom ošiale ako minister odpočúval ešte aj kamionistov a svoje sekretárky, no pozor, pozor – on sám seba vidí ako Winstona Churchilla skríženého s Bradom Pittom. Múdry, krásny, štátnický – tak sa vidí Galko. A verte, že keby aj došiel do tej oravskej krčmy a keby si ho tam náhodou všimli a spoznali ho… a keby ho tam zmangľovali… tak náš milý Galko by si to do svojej malej jednoduchej hlavičky uložil ako milé stretnutie s oravskými občanmi, ktorí ho od samej lásky vystískali. Takto fungujú primitívi. Žiadna spätná väzba, žiadna sebareflexia, žiadne pochybnosti o sebe,“ dodáva Blaha.  
     
    Galka, ktorý je exministrom obrany, prirovnáva Blaha v úplnom závere svojho statusu k postave z obľúbeného seriálu. „V seriáli MASH bol kedysi jeden taký, myslím, že sa volal major Frank Burns. Hrozne bol smiešny, ale zároveň aj nebezpečný. Galko je to isté: kým vyvreskuje v televíznych reláciách, stačí sa len usmiať a mávnuť rukou; ale keby vládol, Pán Boh, ochraňuj túto krajinu, všetkých jej kamionistov a sekretárky,“ uzatvára poslanec Blaha. 
     
     
    - Reklama -