Beňová zaťala do vlastných: Smer je trápny. Zala by ich v príjmoch z politického “podnikania” nedobehol, ani keby mu bežali naproti

    0
    Monika Flašíková-Beňová (Autor: SITA)

    Aj naďalej do nich „šije“ a na plné ústa hovorí, čo si práve myslí. To, že europoslankyňa a spoluzakladateľka Smeru Monika Beňová už dlhšie ostro kritizuje súčasné vedenie strany, nie je ničím prekvapujúcim.

    Beňovej hlášky sa ľuďom okolo Roberta Fica určite nepočúvajú ľahko. Do pomyselnej pahreby pridala skúsená politička aj dnes, keď sa na Facebooku vyjadrila k medializovanému prerušeniu členstva Borisa Zalu, tiež jedného zo spoluzakladateľov strany.

    Celý článok TU

    Najsilnejšia parlamentná strana zareagovala prostredníctvom svojej hovorkyne Ľubice Končalovej, ktorá pre TASR spomenula, že rebel Zala doposiaľ mlčal zo zištných dôvodov. „Kritikou pána Borisa Zalu na adresu strany Smer – sociálna demokracia sa budeme vážne zaoberať len vtedy, ak sa pán Zala vzdá svojej desaťtisícovej pozície v Európskom parlamente, ktorú získal len a len vďaka strane Smer–SD. Pre pána Zalu je príznačné, že mlčal až do momentu, keď zistil, že jeho dôchodok z Európskeho parlamentu bude takmer 3 000 eur mesačne,“ uviedla.

    Politické podnikanie i bežanie naproti

    Nad spomínaným vyhlásením Smeru Beňová len krúti hlavou. Ako uviedla vo svojom statuse na Facebooku, vyčítať Zalovi plat a dôchodok, ktorý politik poberá z Európskeho parlamentu, považuje Beňová za trápne.

    A nielen to. Ešte konfrontačnejšie vyznieva hneď nasledujúca veta v spomínanom statuse. „Keby sa pozreli na svoje príjmy z politického „podnikania“, tak B. Zala by ich nedobehol, ani keby mu bežali naproti,“ nešetrila sarkazmom Beňová.

    - Reklama -