Beňová dáva za pravdu opozičnému poslancovi Beblavému. Frešo podľa nej pre Bratislavský kraj nikdy nič nespravil

    0
    Monika Flašíková-Beňová (Autor: SITA)
    Do predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) sa europoslankyňa obula na svojom oficiálnom facebookovom profile. Podľa Beňovej „Pavol Frešo nič pre BSK nikdy nespravil“. Viac toto svoje vyjadrenie Beňová nerozvinula, ale sľúbila, že to urobí po lete, keď budú voľby do Vyšších územných celkov (VÚC) aktuálnejšie. 
     
    Malý slovný útok na Pavla Freša opiera Beňová na sociálnej sieti o nedávny blog Miroslava Beblavého na portáli Hospodárskych novín, v ktorom opozičný poslanec kritizuje riadenie v Bratislavskom kraji a samotnom hlavnom meste. O BSK píše Beblavý, ako o zbytočnom vyššom územnom celku. Podrobnejšie sme o tejto téme písali TU.  
     
    Beňová dala za pravdu práve Beblavému a pochválila ho za to, akým spôsobom vedie svoju opozičnú politiku. Podľa europoslankyne sú pre „zdravú politickú scénu“ dôležití jej aktéri, a to aj tí opoziční. 
     
    „Po posledných trápnych národnooplakávajúcich vyjadreniach Sulíka aj (aktuálne) o Peťovi Saganovi, je pre mňa osobne Beblavý jediný konsolidovaný a odborne zdatný, nehysterický líder opozície. Áno, chýba mu (snáď zatiaľ) esprit a cielený ťah na témy, ale je nesporne konzekvetný v postojoch a neprisposobuje sa nenávistnému mainstreamu ako predseda SaS,“ konštatuje na svojom facebookovom profile Beňová. 
     
     
    - Reklama -