Beňová a Flašík sa rozvádzajú! Už dlhšie to nefungovalo, priznala europoslankyňa

    0
    Monika Flašíková-Beňová (Autor: TASR)

    O rozvode informuje dnešné vydanie denníka Nový Čas. Beňová priznala, že už dlhší čas s Flašíkom spolu nežijú. „Dohodli sme sa na tom pred šiestimi týždňami. Nechceli sme o tom hovoriť, lebo išli Vianoce a chceli sme, aby deti boli v pohode, aj keď nemáme spoločné deti,“ vysvetlila politička Smeru.

    Europoslankyňa priznala, že Vianoce trávili každý sám. Ona so synom, Flašík s dcérami a zaťmi. „Tak, ako som sme si pôvodne mysleli, že ja som tri-štyri dni v zahraničí a potom cez víkend doma, že sa to dá ustáť, tak to donekonečna ísť nemôže,“ poznamenala Beňová a doplnila, že „každý sme si začali žiť svoj život, Fedor so svojimi koníčkami, ja so svojimi“.

    Neskôr mali problém zladiť si spoločný čas aj počas víkendov, ktoré trávila europoslankyňa doma, a tak po zrelej úvahe došlo k spoločnému rozhodnutiu, že obaja vedia fungovať aj bez seba, s väčším odstupom a bez hádok. Tému rozvodu ako prvá nadhodila Beňová, pričom vylúčila, že za stroskotaním jej manželstva by bola iná osoba.

    K formálnemu rozvodu by malo prísť na začiatku budúceho roka. Beňová však verí, že aj po rozchode zostane s Flašíkom v dobrom priateľskom vzťahu, lebo si podľa vlastných slov svojho muža veľmi váži.

    Prominentný pár sa podľa Nového Času prvýkrát zoznámil v roku 1996 na pracovnej večeri. Neskôr stáli obaja pri počiatkoch politickej strany Smer. Beňová bola vo vedení strany, Flašík pomáhal s kampaňou pred prvými parlamentnými voľbami, na ktorých sa Smer zúčastnil – v roku 2002. Monika Beňová a Fedor Flašík sa zosobášili v Bratislave v roku 2006.


    Zdroj: Facebook/Monika Flašíková-Beňová

    - Reklama -