Beblavý sa pustil do Harabina: Je usvedčený klamár a kamarát mafiánov. Symbol bezprávneho štátu

    0
    Poslanec NR SR Miroslav Beblavý a sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin (Autor: TASR)

    „Už dlhšie rozmýšľam, čo o našej spoločnosti napovie výsledok Štefana Harabina v prezidentských voľbách. Štefan Harabin je nielen usvedčený klamár a kamarát mafiánov, ale aj človek, ktorý bol symbolom bezprávneho štátu ako Mečiarov minister spravodlivosti, neskôr predseda najvyššieho súdu a dnes ako sudca,“ napísal na sociálnej sieti Beblavý.

    Poslanec zároveň hovorí o Harabinovi ako najväčšom probléme Slovenska. „Týmto symbolom najväčšieho problému našej krajiny sa stal nielen pre ´kaviareň´, ale aj pre drvivú väčšinu Slovákov. Podieľal sa totiž aj na takých ´bulvárnych´ témach ako oslobodzovanie mafiánov a korupčníkov.

    Štefan Harabin dnes urobil politický reštart cez prudký útok na antisystémového voliča,“ dodáva.

    Beblavý: To najhoršie, čo na Slovensku máme

    „Antisystémový volič“ má však podľa Beblavého viacero možností v prezidentských voľbách. „Od fašistického Kotlebu až po ľavicového Chmelára. Takže nie je ´odkázaný´ na Harabina, jeho názory môže zastúpiť aj niekto iný.“

    „Ak si napriek tomu 10, či nebodaj 20 % obyvateľov vyberie za prezidenta Štefana Harabina, bude to znamenať, že významná časť slovenskej spoločnosti chce za hlavu štátu to najhoršie, čo na Slovensku máme, bez ohľadu na konkrétnu, hlbokú a všeobecne známu skúsenosť. Kandidatúra Štefana Harabina tak nie je testom pre slovenskú politiku, ale pre slovenských občanov,“ uzavrel Miroslav Beblavý.

    - Reklama -