Beblavý: Zuzana, prepáč!

    0
    Na snímke líder Progresívneho Slovenska (PS) Ivan Štefunko (uprostred) a Miroslav Beblavý (vpravo) zo Spolu rečnia vo volebnej centrále kandidátky na prezidentku Zuzany Čaputovej po 2. kole prezidentských volieb 31. marca 2019 v Bratislave (Autor: TASR)
    Písali sme: TU.
     
    Na nevôľu ľudí zareagoval na sociálnej sieti predseda hnutia Spolu Miroslav Beblavý, ktorý sa Zuzane Čaputovej aj voličom ospravedlnil. 
     
    „Včera Slovensko zažilo jeden z najlepších dní v politike. Zuzana Čaputová sa po presvedčivom víťazstve právom stane našou novou prezidentkou, líderkou, na ktorú sme hrdí. Včera som zažíval nesmiernu radosť. Zo Zuzaninho úspechu, ale aj z volania po zmene politickej kultúry, ktorú symbolizuje,“ píše vo svojom statuse.
     
     
    Preňho však nepatril včerajšok k najvydarenejším. „Priamo na mieste pod vplyvom emócií som si to neuvedomil, ale s odstupom vidím, že vystúpenie hneď po Zuzaninom príhovore nebolo dobrým rozhodnutím,“ pokračuje a pridáva citát Viktora Černomyrdina (bývalý ruský premiér – pozn. PL.sk), na ktorý v súvislosti s pomermi v politike spomína: Chceli sme to urobiť lepšie, dopadlo to ako vždy. „Včera prišiel okamih, keď bol tento výrok aj o mne,“ priznáva chybu Beblavý.
     
    „Ospravedlňujem sa Zuzane aj ľuďom, ktorých sa nám podarilo nevydareným vystúpením nahnevať. Budem sa snažiť, aby to nezatienilo poctivú prácu, ktorú sa snažíme v Spolu – občianska demokracia pre Slovensko,“ dodáva šéf hnutia na Facebooku.
     
     
    Pozrite si podrobné výsledky volieb  TU.
     
     
     
     
    - Reklama -