Bašternák prehovoril o policajnej razii u seba doma. Na toto sa posťažoval

    0

    Známy podnikateľ Ladislav Bašternák prehovoril pre týždenník TREND, ktorému povedal, že nie je v žiadnom obchodnom vzťahu so žiadnym politikom. Policajti pri zásahu u neho doma nenašli žiadne dôkazy.

    „Vo vzťahu k mojej osobe prebieha viacero daňových kontrol, pri ktorých poskytujem daňovým kontrolórom maximálnu súčinnost',“ povedal Bašternák.

    Podnikateľ ďalej zdôraznil, že kriminálna agentúra u neho nenašla žiadne dôveryhodné dôkazy. „NAKA vykonávala v mieste môjho bydliska aj v mojich firmách viacero prehliadok, pričom zo spracovaných zápisníc vyplýva, že neboli zaistené žiadne relevantné dôkazy,“ dodal podnikateľ a zdôraznil, že nie je v žiadnom obchodnom vzťahu so žiadnym politikom.

    „Osobne mi je celá mediálna kampaň voči mojej osobe mimoriadne nepríjemná,“ posťažoval sa taktiež Ladislav Bašternák.

    Podľa doterajších mediálne známych faktov boli u podnikateľa zatiaľ dve razie a posledná bola vykonaná vo februári, pričom mala súvisieť s trestným oznámením poslanca Jozefa Rajtára z SaS. Poslanec si však myslí, že razie boli vykonané iba naoko. „To akoby polícia navštívila podozrivého z vraždy o niekoľko rokov, čo tam nájde? Fiktívna vratka, ktorá sa týka Bonaparte, je z roku 2011,“ povedal Rajtár pre týždenník.

    - Reklama -