Bašta znásilnení a prostitúcie. V nemeckých utečeneckých táboroch to vrie, polícia prípady zamlčiavala

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Keď sa hovorí o utečencoch, jednou z najväčších obáv okrem toho, že sa medzi nimi môžu nachádzať aj teroristi, sú aj ich sexuálne chúťky. Lepšie povedané, násilné zmocnenie sa často aj maloletých dievčat. Fakty zo správy Gatestone Instiute priniesol aj web konzervativnyvyber.sk.

    Dom hrôzy

    Podľa správy nemecká polícia zámerne mlčala o prípadoch znásilnenia aj tri mesiace. S faktami o kriminálnej činnosti v utečeneckých táboroch napokon vyšli von médiá. Dôvody polície sú vraj vedomé a odvoláva sa na politickú korektnosť. Poďme si však zosumarizovať niekoľko prípadov, ktoré svedčia o tom, že násilné sexuálne činy nie sú migrantom vo veľa prípadoch cudzie. Niektoré udalosti sa stali ešte v júni. Napríklad znásilnenie 15-ročného dievčaťa  v utečeneckom tábore v Habenhausen, a to až dvomi žiadateľmi o azyl. Toto zaradenie sa, mimochodom, označuje aj ako dom hrôzy, kvôli účtom, ktoré si tam vybavujú gangy z Afriky a Kosova. V tomto prípade na ich násilné správanie sa doplatilo mladé, ešte neplnoleté dievča. Nie je to však jediný prípad, keď bola znásilnená neplnoletá osoba. Tento mesiac, 11. septembra, bolo znásilnené aj 16-ročné dievča v blízkosti utečeneckého tábora v meste Mering. Útočník ešte nie je známy, no mal byť tmavej pleti a hovoriť lámavou nemčinou. V ďalšom utečeneckom tábore v Detmolde bolo znásilnené aj 13-ročné moslimské dievča. Prípad sa stal ešte začiatkom augusta a dopustiť sa ho mal žiadateľ o azyl.

    Najväčší bordel v Mníchove

    Okrem prípadov znásilnení sa majú v utečeneckých táboroch diať aj iné strašné veci. Konkrétne v tábore v Bayernkaserne, bývalej vojenskej základne v Mníchove. V ňom sú umiestnené ženy a dievčatá. Ani to však nebráni tomu, aby boli vystavované sexuálnemu násiliu zo strany mužských žiadateľov o azyl. V súvislosti s týmto táborom sa dokonca skloňuje slovo prostitúcia. Muži sa navyše hravo môžu dostať do izieb žien, pretože tie nie sú zamknuté, okrem toho majú aj kontrolu nad sociálnymi zariadeniam. Ženy tam navyše núkajú pod cenu, podľa zverejnených informáciami má byť cena za sex 10 eur. Zhrozený z celej situácie je aj miestny sociálny pracovník. „Sme najväčší bordel v Mníchove,“ uviedol. Okrem dievčat sa násilníci nezdráhajú ulakomiť aj na chlapcov. Takýto prípad sa mal stať koncom júla, keď bol sexuálne napadnutý 14-ročný chlapec v kúpeľni regionálneho vlaku v Heilbronne. Muža ešte polícia nenašla, no hľadaný je opäť násilník tmavej pleti arabského vzhľadu.

    Znásilnil zo zúfalstva

    Niektorí žiadatelia o azyl pochádzajúci z Afriky či Ázie boli už aj zatknutí či odsúdení. Nimi boli napríklad dvaja irackí žiadatelia o azyl, ktorých polícia zatkla 13. augusta za znásilnenie 18-ročného dievčaťa za školským zariadením v meste Hamme. Odsúdení boli aj mladí Somálčania. Dvaja z nich, 18 a 20-ročný, dostali sedem a pol roka za znásilnenie 21-ročnej ženy v Bad Kreuznach. Prípad sa však stal ešte v roku 2014. Ďalší somálsky žiadateľ o azyl bol odsúdený na takmer päť rokov, keď znásilnil 20-ročnú ženu v Mníchove. V tomto prípade zafungovala práve spomínaná politická korektnosť, keď mu miestne noviny zmenilo meno, ktoré znelo viac nemecky. Pozoruhodný je prípad 22-ročného Eritrejčana, ktorý dostal za znásilnenie priamo v utečeneckom tábore v meste Höchstädt smiešny trest, jeden rok aj osem mesiacov. Ten mu však bol napokon znížený, pretože jeho obhajca namietal, že mužova situácia bola zúfalá.

    Prečo polícia neinformuje hneď?

    Násilné sexuálne činy sa dejú nielen na ženách, ktoré tiež žijú v utečeneckých táboroch, ale aj na samotných Nemkách. Zdá sa, že situácia okolo nevyberaného sexuálneho apetítu mladých mužov z Afriky a Ázie začína byť nekontrolovateľná. Polícia sa však odvoláva na argument, že v prvom rade chcú chrániť samotné ženy, preto o prípadoch hneď neinformujú. Polícia nechce o kriminalite migrantov informovať aj preto, že „existuje cielený zákaz  “dodávať muníciu” kritikom masovej imigrácie zo strany nemeckej vlády,“ uvádza správa.
     

    Celé a pôvodné znenie správy si môžete prečítať TU

    - Reklama -