Baránek zúri: Naozaj musí niektorým ľuďom umrieť blízky, aby dostali rozum? Prosím vás, choďte teraz predčítať vaše texty o prínose imigrácie rodičom mŕtvych detí z Manchestru

    0
    Politický analytik Ján Baránek (Autor: Facebook, Slovak Political Watchdog - strážny pes na politikov)

    Už toho má naozaj dosť! Posledný teroristický útok počas koncertu Ariany Grandeovej v Manchestri bol pre Baránka tou povestnou poslednou kvapkou.

    V rozsiahlom komentári kritizuje nielen nefunkčnosť krokov súčasnej politickej garnitúry naprieč Európou, ale aj neopodstatnenú politickú korektnosť. Baránek sa tiež riadne obul do mainstreamových médií.

    „Ako nažívať s niekým, kto si vytvorí svoje geto so svojimi zákonmi? Kto si vytvorí štát v štáte? Kedy sa jeho geto rozrastie tak, že to sa zmení na štát a vy sa ocitnete v gete? Kde je hranica takto postaveného geta? Nerozširujú ju práve tie výbuchy náhodne lietajúcich klincov? Nie je toto stavanie hraníc? Nie je toto vymedzovanie územia? Nie je toto dosť jasný odkaz, že toto už nie je naša bezpečná zóna? Že naša bezpečná zóna za chvíľu už nebude nikde?“ pýta sa značne rozčarovaný autor.

    Krutá hra osudu

    Baránek tiež poukázal na októbrovú vraždu v tom čase len 19-ročnej Marie Ladenburgerovej. Išlo o dcéru vysokého úradníka Európskej komisie, teda orgánu, ktorý má na starosť prerozdeľovanie utečencov a rieši povinné kvóty. Smutnou iróniou celého príbehu je, že mladé dievča zavraždil moslimský migrant.

    „Naozaj niektorým ľuďom bude musieť umrieť niekto blízky, aby dostali rozum? Prosím vás, choďte teraz predčítať vaše texty o prínose imigrácie rodičom mŕtvych detí z Manchestru. Majte tú odvahu a choďte tam! Povedzte im, že ich plač je síce pochopiteľný, ale celkovo sú imigranti alebo moslimovia prínosom. Vážení, viete, kde je dnes Rhodos? V Manchestri! Tak láskavo sa zbaľte a choďte do Manchestru. Nevypisujte nezmysly v príjemnom pohodlí vašich kancelárií. Choďte do Manchestru na námestie svätého Alberta a prečítajte im tam tie svoje texty,“ rozohnil sa Baránek nad ´slniečkarskými´ teóriami o prínose multikultúrnej Európy. 

    Dobré aj jedovaté maliny

    Naopak, texty tohto zamerania označil skúsený politický analytik za bludy a vyzýva na prísnejšie kontroly a ešte tvrdšie postupy. Zničujúce dôsledky pre Európanov opísal aj na príklade ´otrávených malín´.

    „Kúpte si tak kilo malín. Vyberte, dajme tomu – tri. Potom do tých troch nastriekajte striekačkou po troche kyanidu. Potom ich vložte medzi ostatné a zamiešajte. Následne ich rozdeľte na rovnaké časti a ponúknite – svojim deťom, manželke, milenke, sebe. A spoločne stolujte! Spoločne! Keď sa vám nebodaj začnú pred očami zvíjať niektorí z vašich rodinných príslušníkov a z úst im potečie pena, nezabudnite im pred smrťou zdôrazniť, že ich síce chápete, ale maliny všeobecne, sú prospešné!“ pokračoval v pranierovaní Baránek. 

    Skrátka, netreba zbytočne argumentovať, ale začať hlavne konať. A predovšetkým – nemeniť naše zaužívané zvyky zo solidarity k hosťom. Napokon, veď sme na svojom území. A keď sem niekto chce zavítať, musí sa on prispôsobiť.

    Ak však rezignujeme na svoje korene, zvyky a kultúru, stane sa podľa Baránka z nás samých geto, respektíve okrajová spoločnosť.   

    - Reklama -