Asistentke Šimkovičovej popularita stúpa. Obklopujú ju davy fanúšikov. A ona…

    0
    Asistentka Martiny Šimkovičovej, Petra Demková (Autor: Reprofoto/Facebook: Petra Demková)

    Asistentka poslankyne Martiny Šimkovičovej Petra Demková sleduje spoločenské dianie a na svojom profile na sociálnej sieti, rovnako aj na svojom blogu, ktorý si založila na konci apríla, ho komentuje. Práve jej názory upútali médiá, a prostredníctvom médií, upútala ľudí Demková.

    Článok o jéj názoroch si môžete prečítať TU.

    Na svojom súkromnom facebookom profile píše: „Milí priaznivci, v posledných dňoch ma o priateľstvo požiadalo veľké množstvo ľudí,“ zveruje sa a v rovnakom tóne pokračuje, „veľmi si vážim váš záujem a teším sa, že je nás veľa, rovnako zmýšľajúcich.“

    Zdroj: Facebook/Petra Demková

    Aj napriek nárastu popularity si poslanecká celebritná asistentka chce ustrážiť svoje súkromie.

    „Prosím, ospravedlňte, že si vás nemôžem pridať a, prosím, neberte to osobne,“ začína a pokračuje, “snažím sa udržať môj súkromný profil ako súkromný. Budem veľmi rada, ak budete lajkovať moju verejnú stránku, teda blog s mojím menom,“ uzavrela.

    V diskusii pod príspevkom jeden diskutujúci píše: „Ja som vedel, že ti mainstream kontraproduktívne spraví dobrú reklamu.“ Do diskusie sa zapojil aj Dalibor Kravarik, ktorý sa z 81. miesta uchádzal o hlasy voličov v marcových voľbách. Kravarik figuroval na kandidátke hnutia Sme Rodina Borisa Kollára.

    „To iste, Peti. Ešte aj na Instagrame a pod. Tiež si rozmyslím, koho pridám. V poslednom čase nikoho,“ zdôveril sa. V diskusii sa vyskytli aj vulgarizmy, keď jeden z komentujúcich obviňuje Demkovú z toho, že vymazáva komentáre. Medzi spomenutými komentármi mal údajne byť aj ten, v ktorom daného diskutujúceho uráža druhý.

    Zdroj: Facebook/Petra Demková

    - Reklama -