Aliancia za rodinu to poriadne schytala. Poliačikov nástupca sa pekne predviedol

    0
    Branislav Gröhling (SaS) (Autor: archív B.G.)

    Poslanec za SaS si poriadne podal Alianciu za rodinu, ktorú viní z toho, že v prípadoch ako násilné odvedenie malého Marca z triedy či aktuálna kauza údajne zneužívanej Natálie mlčí a nekoná. „Tá radšej riešila celoeurópsku definíciu manželstva (vopred odsúdenú na neúspech). Nekonali ani politici, ktorí tak majú radi tradičné hodnoty, pretože im boli prednejšie horalky v parlamente,“ nepriamo tak kritizuje aj niektorých vysokopostavených vládnych funkcionárov.

    „Jedni nebojujú za skutočné matky a deti, ale za imaginárnu rodinu, druhí tvrdia, že je nedeľa, nebudú sa vyjadrovať. A keď príde referendum o rodine', všetci budú dozaista kráčať v prvom rade a biť sa do hrude, ako ochraňujú rodinu pred nebezpečenstvom, ktoré v skutočnosti neexistuje,“ kritizuje politik.

    Ten na záver dodáva, že na pozadí zbytočného populizmu sa budú diať hrozné veci, také, akých sme boli nedávno svedkami. „Keď ľudia ponúkajú falošné slová o ochrane rodiny namiesto ochrany skutočných rodín. Takto vyzerá daň za pokrytectvo,“ varuje poslanec.

    - Reklama -