Ak si niekto myslí, že keď môj manžel zahynul, pôjdu niektoré veci do stratena, je na veľkom omyle, tvrdí vdova po Gauliederovi

    0
    František Gaulieder. (Autor: facebook: František Gaulieder)

    Exposlanec František Gaulieder zahynul pred viac ako mesiacom za záhadných okolností. Jeho manželka Zuzana Gauliederová v spovedi pre denník Nový Čas priznáva, že toto obdobie je náročné a oporou sú jej predovšetkým ich spoloční synovia. „Moji synovia sa snažia byť silní kvôli mne. Ja na druhej strane kvôli nim,“ vyjadrila sa.

    Gaulieder nemal práve najlepšie vzťahy s aktuálnym galantským primátorom Petrom Paškom. Svoj názor má na neho aj vdova. „Podľa môjho názoru je to jeden falošný, zlý a amorálny človek. Najviac sa jeho charakter prejavil, keď mu môj manžel kazil ním pripravované kšefty,“ vyjadrila sa. „Ak si niekto myslí, že keď môj manžel zahynul, pôjdu niektoré veci do stratena, je na veľkom omyle,“ dodala.

    Vdova po Gauliederovi vylučuje samovraždu, je presvedčená, že jej manžel zo sveta dobrovoľne neodišiel. Na otázku, kto by mu mohol ublížiť, odpovedala, že do úvahy pripadá každý, komu jej manžel nastavoval zrkadlo. Z dôvodu prezumpcie neviny však odmietla hovoriť konkrétne mená.


     

    - Reklama -