AKTUÁLNE Teroristický poplach v Londýne. Evakuovali stovky ľudí priamo v centre

    0
    Evakuácia v Londýne (Autor: Twitter)

    Do jednej z najrušnejších lokalít sa ponáhľali pyrotechnici po tom, čo bol v neďalekej budove nájdený podozrivý balíček.

    Polícia uzavrela stanicu metra London Bridge a evaukovala niekoľko budov na Tooley Street, v srdci Londýna, informuje express.co.uk. Podozrivý objekt totiž zvýšil obavy z možnej teroristickej hrozby. Do budovy charity sa dostali už aj policajné psy. Nad mestom zase krúžili policajné vrtuľníky.

    Podľa svedkov bolo evakuované aj nákupné centrum Hays Galleria neďaleko London Bridge, kam sa ľudia rozhodli zavítať najmä kvôli predvianočným nákupom.

    Policajti, ktorí boli na mieste, uviedli, že zatiaľ sa nemôžu vyjadriť k incidentu. Londýnčania postávajúci vonku podľa Expressu okomentovali, že je celkom zima a hodila by sa im šálka čaju. Viacerí potvrdili fakt, že od polície nevedia bližšie informácie.

    Hovorkyňa metropolitnej polície povedala, že na miesto bola privolaná polícia zo Southwerku po tom, čo dostali pred pol jednou poobede informáciou o podozrivom balíčku.

    Správy o evakuácii ľudí potvrdila metropolitná polícia. Podľa najnovších informácií polícia v Southwerku potvrdila , že ulica Tooley Sreet je už otvorená a do nákupného centra sa dá bezpečne vrátiť, informuje The Independent. Verejnosti poďakovali za trpezlivosť.

    Správu aktualizujeme.

    - Reklama -