A o čom sa po dnešných Otázkach Václava Moravca bude hovoriť? O tom, ako Moravca vyhnali zo štúdia

    0
    Práve sa riešili ekonomické dôsledky migrácie, keď sa v štúdiu ozvalo hlasné pípanie a napodiv, na českej verejnoprávnej televízii hlásenie v anglickom jazyku „Attention please, this is test of Evacuation system“, v preklade „Prosím, pozor, toto je test evakuačného systému“.
     
    Najprv sa celé trio očividne zľaklo, ale vo chvíli, keď si všetci uvedomili, že sa nič také vážne nedeje, pokračovali v diskusii ďalej. Moravec, ktorý sa spoločne s hosťami márne snažil hlásenia prehlušiť, sa ešte niekoľko minút pokúšal diskusiu viesť.
     
    VIDEO Alarm vyhnal moderátora aj hostí zo štúdia 
     
    Až po šiestich minútach, počas ktorých hluk neprestával, a naopak sa skôr zvyšoval, sa moderátor, ktorého už takmer nebolo počuť, ospravedlnil za technickú poruchu a Česká televízia namiesto Otázok Václava Moravca zaradila polhodinové spravodajstvo z regiónov.
     
    Moravec ešte niekoľko sekúnd pred nútenou pauzou zavtipkoval: „Ukazuje sa, že je potrebné evakuovať nielen Žižkovskú vežu, ale aj celú Európu,“ a potom už len upozornil, že sa ospravedlňuje za technické problémy.
     
    Pri pokračovaní programu po trinástej hodine obľúbený moderátor vysvetlil, že porucha bola na elektroinštalácii a pokračoval druhou časťou, už s novými hosťami.
     
    autor: jzd
    - Reklama -