„Vychcaní“ Európania, zase len mrnčíte. Bezruké deti zabité vašimi bombami sú vám u… Na adresu bruselského masakru sa rozohnil kontroverzný ľavičiar

    0
    V Sýrskej škole po nálete ruských bombardérov (Autor: AEJKhalil)

    Ako sa pozeráte na teroristické útoky v Bruseli? A všeobecne, ako sa pozeráte na akékoľvek teroristické útoky spôsobené džihádistami?

    Európa sa chová ako rozmaznaný smrad zo zbohatlíckej rodiny. Zase mrnčí, aká je nevinná, a nechápe, prečo na ňu tí barbari útočia a vyhadzujú sa do vzduchu v jej samotnom centre dobra, lásky a demokracie. Európa si zase nahnevane a zbesilo umýva ruky, aby ich mala belavé ako dnes už neexistujúci sneh. Umýva si ich až do úplného oblbnutia seba samého, mydlí si ruky navoňanými mydlami zo svojich milovaných supermarketov, mydlami vyrábanými z rozomletých kostí otrokov zo svojich ekonomických kolónií, mydlami zabalenými do sto predajných kapitalistických obalov s natlačenými znásilnenými slovami o prospešnosti umývania si európskych rúk.

    Veď vaša bolesť je predsa výnimočná, naše matky trpia väčšou bolesťou nad svojimi zabitými deťmi než kdekoľvek inde. To musí každý vo zvyšku sveta pochopiť, ak vyznáva demokratické hodnoty. Tam ďaleko od nás a nášho navoňaného sveta sú predsa matky zvyknuté hľadieť s prázdnotou v srdci na svoje beznohé a bezruké umierajúce deti, zabité našimi bombami. To pretože nie sú vyvolení naším najdokonalejším Bohom a ich deti sú len podradnými živočíšnymi druhmi. Tie vzdialené mamy sú nám, skvelým a úžasne vychcaným Európanom, úplne u r*ti.

    Svet, trp za nás, tak ako za nás trpel náš a nami vymyslený a nami dnes a denne v našich chrámoch bozkávaný a oprašovaný Ježiš. To pokrytecké skučanie západnej civilizácie mi je odporné. Prečo sa konečne niektorý z tých našich hnusných a vychcaných pozícií sa držiacich politikov nespýta, prečo nás tí teroristi nenávidia? Pred časom som si za svojich Spoluameričanov umýval ruky na mieste bostonských teroristických útokov. Asi s misou vody vyrazím aj do Bruselu.

    Publicista Daniel Veselý poznamenal, že oveľa viac ľudí zomiera pri pokuse o preplávánie Stredozemného mora. Predpokladám, že vy túto poznámku nepovažujete za neprimeranú…

    Samozrejme, že Európa nechce počítať počet utopených utečencov, a naši „demokratickí“ politici neustále hovoria čosi o nutnosti ochrany hraníc našej pokryteckej „Únie vychcaných“. Ale, do riti, pýtal sa niekto tých ľudí v Iraku, Líbyi, Afganistane a ďalších krajinách, či sme mali a máme od nich povolenie porušiť im ich hranice pri našich zbesilých, arogantných vojnových bombových vražedných výpravách, ktoré mali a majú v pláne ich opäť zotročiť a vyrabovať im ich prírodné a ľudské bohatstvo?

    Na druhú stranu, občania v diskusii Danielovi vyčítali, že oni za vojnu v Sýrii ani inde nemôžu (to USA) a že utečenci nie sú nútení preplávať Stredozemné more. Čo vy na to?

    To je takzvané pokrytectvo občianskej spoločnosti. To naozaj všetci títo „nevinní“ občania zabudli, že sme pri všetkých tých drancovacích vojnách z posledného obdobia stáli za sukňami našej novej veľkej matky Ameriky? To sme sa nepozreli na naše ruky, aké sú zafŕkané krvou detí z napadnutých krajín, do ktorých sme chceli exportovať našu pokryteckú spoločnú „demokraciu“? To naozaj zabudli, že naši kšeftári, pardon, „podnikatelia“ so zbraňami, dodávali a dodávajú zbrane do všetkých týchto konfliktov, aby sme si za utŕžené peniaze kúpili tie banány trhovej slobody?

    Ako vnímate prácu českých médií za necelý rok tzv. utečeneckej krízy?

    České médiá až na výnimky omieľajú spoločnú mantru o našej nevinnosti a o tom, že je potrebné namieriť prst na toho či onoho reprezentanta našej mravne zhnitej západnej kresťanskej civilizácie. Vo svete mediálnych teórií sa tomu hovorí BIAS, čiže zaujatosť. Študentom vždy hovorím, nech sa vyvarujú čítaniu či počúvaniu českých médií, lebo by ich to mohlo zahnať do myšlienkovej klietky.

    Trváte aj po včerajšku na tom, že by malo Česko prijať milión utečencov?

    Teraz to tvrdím viac než predtým. Niečo sa musí zmeniť v myslení našej civilizácie alebo skončíme absolútne tragicky a naozaj vyhynieme na vlastnej sebeckej blbosti. Prijať zodpovednosť za sústavné vojnové zločiny, zločiny proti paradoxne nami definovanej mravnosti je jediná nádej na prežitie nášho civilizačného priestoru. Jednoducho musíme zabudnúť na naše hnusne naleštené autá, na tašky plné kľúčmi vycinkaných banánov, na naše masturbačné chleby a hry, na naše plány na žitie z cudzej práce a otvoriť sa realite lámania chleba.

    Ako zabrániť tomu, aby sa mladí moslimovia, ktorých rodičia či prarodičia vyrástli v Európe, stali nástrojom džihádu?

    Keď zmeníme ekonomický systém na sociálne spravodlivý, tak sa žiadne džihády nebudú odohrávať. Ja si, samozrejme, želám, aby sa celé ľudstvo zbavilo raz navždy všetkých idiotských a zdravý rozum urážajúcich náboženstiev, ale v prechodnej dobe je rovnosť a vymazanie ekonomických tried jediným riešením. Bohovia všetkých tých zasraných náboženstiev si sadnú k jednému stolu a nasýtení snáď zaspia večným spánkom.

    Angela Merkelová, Miloš Zeman, Barack Obama, Vladimir Putin… Kto sa v súčasnom vyhrotenom čase chová štátnicky a kto nie?

    Merkelová prejavila trochu súcitu a súdnosti, Obama je do konca svojich prezidentských dní zahľadený len sám do seba, svojej prázdnoty a nenažranosti svojich predvolebných sponzorov, Zeman je sebestredná nulička-gulička uprostred českého kráľovstva a Putin je frajer, ktorý mal odvahu sa aspoň na čas postaviť diktátorom trhu ako svojho, tak západne imperialistického.

    Autor: Martin Huml

    - Reklama -