“Terorista” a “kriminálnik”, píšu známe noviny o Trumpovi

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    „Donald Trump je domáci terorista, rozdiel je len v tom, že nevyhadzuje veci do vzduchu. Je to 70-ročné decko, ktoré nevie takmer nič, chrlí jednu urážku za druhou, zjednodušuje zložité problémy, na ktoré má triviálne riešenia a rýchlo sa naštve. Okrem toho je to decko zlé k ženám a tak trochu fanatik.“ Napísal v pondelok publicista NY Times Charles M. Blow, ktorý však nedefinoval, čo si pod pojmom domáci terorista predstavuje.

    Podobné vyjadrenie vyšlo aj v roku 2011, keď komentátor Joe Nocera nazval teroristami členov konzervatívneho hnutia Tea Party. „Viete, čo sa hovorí: Nikdy nevyjednávať s teroristami. To ich iba povzbudzuje,“ uviedol vtedy.

    Zdá sa že v NY Times majú aktuálne týždeň nadávok, lebo už v utorok sa s podobným, i keď trochu miernejším vyjadrením ako Blow, ozval ďalší prispievateľ Roger Cohen. Podľa neho je Donald Trump  kriminálnik. „Je to kriminálnik, ktorý hovorí nezmysly a klamstvá a robí podvody. Má, mierne povedané, problémy so ženami. Je lenivý a jeho schopnosť sústrediť sa je obmedzená na sekundy. Myslí si, že má ´skvelé gény´ a nemeckú krv, na ktorú je náramne pyšný a považuje to za ´veľkú vec´.”

    - Reklama -