„Kopulačné lietadlo“ a Bill Clinton. Exprezident USA má veľký problém

    0
    Bill Clinton, bývalý prezident USA (Autor: SITA)

    Clintona sprevádzajú obvinenia zo sexuálneho obťažovania v podstate celú jeho politickú kariéru. Svoju nekontrolovateľnú náklonnosť k ženám údajne nebol schopný ovládať už v časoch, keď pôsobil na prelome 70. a 80. rokov minulého storočia ako guvernér Arkansasu. Jeho sexuálny apetít sa prejavil aj v Bielom dome, kde mal udržiavať sexuálny pomer so stážistkou Monikou Lewinskou. Tá celú aféru zverejnila a Clinton musel podstúpiť proces impeachmentu, v rámci ktorého mu hrozilo odvolanie z funkcie.

    Všetko teraz nasvedčuje tomu, že demokratický prezident sa veľmi nepoučil ani po odchode z Bieleho domu, kde nakoniec vydržal celé svoje volebné obdobie. Podľa aktuálnych obvinení sa mal Clinton dopustiť sexuálneho obťažovania na začiatku tohto tisícročia, keď sa angažoval v prospech miliardára Rona Burkla. Prezident podporoval podnikanie vyhláseného playboya po celom svete, kde spoločne lietali v súkromnom tryskáči, prezývanom pejoratívne „Air Fu*k One“. Pričom „fu*k“, ako je známe, je veľmi vulgárny anglický termín pre kopuláciu.

    Hrubá parafráza názvu prezidentského prúdového lietadla Air Force One má svoje opodstatnenie. Na palube súkromného lietadla sa totiž údajne mali pravidelne odohrávať sexuálne orgie s platenými prostitútkami. A práve v tomto čase malo dôjsť k sexuálnemu obťažovaniu, z ktorého Clintona aktuálne obvinili štyri nemenované ženy. Ako tvrdia dobre informované zdroje z Demokratickej strany, na Clintona budú podané štyri samostatné žaloby. K tomuto kroku však nemusí dôjsť, pretože v súčasnosti prebiehajú rozhovory o finančnom vyrovnaní.

    Napokon koncom 90. rokov 20. storočia týmto spôsobom vyriešil Clinton hroziaci súdny spor s Paulou Jonesovou, a to finančným vyrovnaním vo výške 850 000 dolárov. Ako uvádza britský denník Daily Mail, Hillary Clintonová po odhalení ďalších obvinení neskrýva svoje rozhorčenie. Mala údajne navrhnúť, že si najme súkromných detektívov, aby na všetky štyri ženy našli nejaké kompromitujúce materiály, čo jej však právnici Billa Clintona vyhovorili.

    Hillary Clintonová

    Hillary Clintonová. Zdroj:  TASR

    Podľa nemenovaného zdroja si už aj Clintonová uvedomuje, že atmosféra v spoločnosti sa za 20 rokov zmenila a že obete sexuálneho obťažovania jej manžela nemožno zastrašovať, ako to bolo v minulosti. „Ale Clintonová neskrýva svoju frustráciu. Chcela zostať na čele opozície proti Donaldovi Trumpovi a možno nakoniec ešte skúsiť sama kandidovať. Teraz sa obáva, že tento najnovší manželov škandál môže jej plány značne narušiť,“ cituje britský denník svoj zdroj.

    - Reklama -