Exvyšetrovateľ Gorily pracuje u právničky, ktorá zastupuje Lipšica

    0
    Marek Gajdoš (Autor: TASR)

    Bývalý šéf Gorily Marek Gajdoš, ktorý začal pred piatimi rokmi vyšetrovať najväčšiu korupčnú kauzu Slovenska, v jednom z rozhovorov priznal, aký bol pre neho šok čítať tento spis. Problém pre úplné vyšetrenie spisu vidí hlavne v špeciálnom prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi a policajnom prezidentovi Tiborovi Gašparovi. Vyšetrovania sa nakoniec vzdal. Viac sme o tom písali TU.

    Po odchode do civilu sa špekulovalo o tom, kde nakoniec zakotví. Portál Čas.sk informuje, že si Gajdoš naordinoval pár týždňov oddychu a následne začal pracovať v kancelárii právničky Tijany Ćećezovej. Neohrial sa tam však dlho. Po krátkom čase prešiel na pozíciu koncipienta k lukratívnej právničke Eve Mišíkovej.

    Práve jej meno sa skloňovalo v čase, keď Gajdoš odchádzal, a s odstupom času sa to aj potvrdilo. Podľa Mišíkovej slov ju mal exvyšetrovateľ kauzy Gorila kontaktovať niekedy v apríli tohto roka. Lukratívna právnička vylučuje, že by jeho prijatie malo niečo spoločné s tým, aký spis Gajdoš vyšetroval. Mišíková je okrem Gajdošovej zamestnávateľky aj právnou zástupkyňou expolitika Daniela Lipšica, ktorý počas protestov v dôsledku kauzy Gorila pôsobil ako minister vnútra a v zime púšťal na ľudí vodné delá. 

    - Reklama -