Lotyšských hokejistov okradli v ostravskom hoteli. Mal som si dať veci do trezoru, smúti Daugavinš

    0

    26.5.2024 (SITA.sk) – Hokejisti Lotyšska sa stali počas majstrovstiev sveta v Ostrave terčom zlodejov. Neúspešným obhajcom bronzových medailí z vlaňajška vykradli hotelové izby a vzali im najmä hotovosť. Pre TV3 News to potvrdil prezident Lotyšskej hokejovej federácie Aigars Kalvitis. Nepríjemnú skúsenosť nechcel bližšie špecifikovať. Kapitán Kaspars Daugavinš však priznal, že okradnutých bolo viacero hráčov vrátane neho.

    Viac o téme: MS v hokeji 2024

    “Niekomu zobrali nabíjačky, ďalším vytiahli z peňaženky peniaze. Je to smutné, ale nič s tým nenarobím. Mal som si dať veci do trezoru. Keď prišla polícia, povedal som im, že mám prevrátený kufor a v peňaženke mi chýbali peniaze. Policajti si všetko odfotili, vzali odtlačky prstov a ďalej netuším, čo sa bude diať,” uviedol Daugavinš, kapitán Dukla Ingema Michalovce, podľa webu sports.tv3.lv. Ďalší lotyšskí hráči sa rozhodli udalosť nekomentovať.

    Lotyši sa neprebojovali do štvrťfinále na MS 2024. Po skvelom víťazstve nad Slovákmi 3:2 po nájazdoch v poslednom zápase ostravskej B-skupine prehrali s Američanmi (3:6) a v skupine obsadili prvé nepostupové 5. miesto. Za Slovákmi zaostali o 3 body. V stredu už nasadli na lietadlo smer Riga a opustili dejisko svetového šampionátu.

    Viac k témam: Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2024
    Zdroj: SITA.sk – Lotyšských hokejistov okradli v ostravskom hoteli. Mal som si dať veci do trezoru, smúti Daugavinš © SITA Všetky práva vyhradené.

    - Reklama -