Polícia bude v prípade antivaxerov pred obydliami lekárov konať

1

Polícia bude v prípade protiprávneho konania „antivaxerov“ pred obydliami lekárov konať. Policajný zbor to uviedol v statuse na sociálnej sieti na profile Polícia Slovenskej republiky. Policajti v statuse uvádzajú, že protesty proti očkovaniu pred obydliami lekárov monitoruje a nebude tolerovať prípadné porušenie zákonov zo strany protestujúcich.

„Nie je to tak dávno, keď sa v prvej vlne lekárom a odborníkom tlieskalo za ich prácu, obetu a vytrvalosť bojovať s pandémiou. Dnes sú tu vďaka dezinformáciám malé skupiny ľudí, ktorí neváhajú ísť pred dom lekára a zasypať ho svojimi výhradami a natočiť si vzájomnú konfrontáciu na kameru,“ napísala polícia.

Obviňovať lekára z vraždy experimentálnou vakcínou je podľa nej úplne scestné a spoločnosť musí takéto konanie odsúdiť. Polícia pripomína, že sú to práve lekári, ktorí poskytovali zdravotnú starostlivosť všetkým občanom a počas prvej a druhej vlny pandémie boli práve lekári na hrane vyčerpania a kolapsu celého zdravotníckeho systému. Situácia bola napokon zvládnutá aj vďaka ich obetavosti a vytrvalosti.

- Reklama -

1 komentár

  1. Liberálno-fašistická vláda sa nezaprie!!! To keď šaškovali pred obydlím Fi_ca bolo podľa nich v poriadku, že? Svine jedny fašistické!!!

Comments are closed.