Čínski kozmonauti vystúpili do vesmíru, aby na stanici Tchien-che nainštalovali robotické rameno

    2


    6.7.2021 (Webnoviny.sk) – Dvaja čínski kozmonauti, Liou Po-ming a Tchang Chung-po, v nedeľu prvýkrát vystúpili do otvoreného vesmíru z novej čínskej orbitálnej stanice, aby nainštalovali 15 metrov dlhé robotické rameno.

    Ich pobyt v otvorenom vesmíre odvysielala čínska štátna televízia. Tretí člen posádky, Nie Chaj-šeng, zostal vnútri stanice.

    Prvý modul vesmírnej stanice Tchien-che (v preklade Nebeská harmónia) vyniesla raketa na obežnú dráhu Zeme 29. apríla. Potom nasledovala dodávka potravín a palív. Trojica kozmonautov na vesmírnu stanicu pricestovala 17. júna.

    Viac k témam: Čínska vesmírna stanica Tchien-che, vesmír
    Zdroj: Webnoviny.sk – Čínski kozmonauti vystúpili do vesmíru, aby na stanici Tchien-che nainštalovali robotické rameno © SITA Všetky práva vyhradené.

    - Reklama -

    2 KOMENTÁRE

    1. Žltá rasa bude vladnuť v ” zlatom veku”, preto je Čína Chung- kuo= Ríšou stredu, medzi 7 a 9, s ich posvätným číslom 8! Všetko ovlada Tao= Chod nebies, teda Precesia Zemskej osi…Upadajúci USrael odchadza do duchovnej a ekononickej tmy na mnoho storočí! S Čínou sa bude dvýhať aj Rusko, ktoreho Európska časť preberie moc Precesie po Číne! Taký je zákon nebies a Chod nebies! Z Východu príde nový zavan noveho života, a Západ ako symbol smrti, je odsudeny na dlhé storočia do veku tmy!

    2. USrael už nemá na nič, iba dlžoby…Číne patrý budúci ” zlatý vek”, a USrael ide do duchovnej a ekonomickrj tmy, taký je osud pod Precesiou Zemskej osi! S Čínou bude rasť aj Rusko, ktoré po Číne bude vladnuť svetu! Taký je Chod Nebies a Precesie!!!

    Comments are closed.