Heger: Moja vláda nebude nič zametať pod koberec

1
predseda vlády Eduard Heger (Foto: SITA/Branislav Bibel)

Podľa informácií od orgánov činných v trestnom konaní pracujú aktuálne vyšetrovatelia, prokurátori a sudcovia čestne a v súlade so zákonom. V rozhovore pre portál Webnoviny to uviedol predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO). Reagoval tak na súčasnú situáciu, keď sa hovorí o vojne medzi políciou a Slovenskou informačnou službou (SIS). Podľa Hegera bude teraz dôležité počkať na výsledky krokov orgánov činných v trestnom konaní.

„Je dôležité, aby každý vyšetrovateľ, sudca, prokurátor konal spravodlivo a čestne v zmysle svojich zákonných kompetencií. Podľa vyjadrení, ktoré máme z orgánov činných v trestnom konaní, generálneho a špeciálneho prokurátora, každý hovorí, že takto sa to deje,“ povedal Heger. Dodal, že jeho vláda nebude manipulovať vyšetrovanie, nebude nič zametať „pod koberec“ ani prehlasovať, že sa skutky nestali.

- Reklama -

1 komentár

  1. Jasne, že nie!!! Takú metlu ešte nevyrobili, ktorá by bola schopná toto zamiesť!!! Máte toho na rováši viac ako všetky doterajšie vlády po novembri roku pána 1989!!! Toľko mŕtvol čo máte vy na svedomí Slovensko nemalo za celú svoju dobu existencie!!! Podarilo sa vám zaviesť liberálny fašizmus do praxe a terorizmus používate pritom, ako pracovnú metódu!!! Príkladov je tu neúrekom!!!

Comments are closed.