Fico chce odvolávať Mikulca: Toto sú postupy typické pre organizovaný zločin

1
Robert Fico (Smer-SD) Foto: TASR

Predseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico bude navrhovať schôdzu Národnej rady SR na odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO). Povedal to v reakcii na dnešné zadržanie šéfa Úradu inšpekčnej služby Adriána Szabóa Národnou kriminálnou agentúrou. „Asi nám nezostáva nič iné, iba otvoriť tému odvolávania ministra vnútra v národnej rade a opätovne celej slovenskej verejnosti vysvetľovať, čo sa to, preboha, deje v tomto štáte,“ skonštatoval Fico.

Podľa predsedu opozičnej strany je zadržanie Adriána Szabóa snahou o umlčanie a zastrašovanie inšpekcie rezortu vnútra. Ako vysvetlil, inšpekcia ministerstva vnútra je tá, ktorá vyšetruje „manipuláciu“ s trestnými konaniami.

“Pýtam sa, kto bude ďalší? Generálny prokurátor Žilinka, šéf NBÚ Konečný alebo nový šéf SIS Aláč, ktorý poskytol šokujúcu správu o organizovanej skupine na NAKE a Špeciálnej prokuratúre manipulujúcej výpovede udavačov?,” vyhlásil Fico s tým, že toto sú postupy typické pre organizovaný zločin, ktorý keď má problémy, snaží sa likvidovať svedkov.

„To, čo dnes predviedli, že zatvorili ďalšieho človeka, ktorý chce hovoriť pravdu o obludnom zneužívaní trestného práva, to už pretiekol akýkoľvek pohár trpezlivosti. Musíme v krátkom čase urobiť mimoriadne vážne kroky,“ uzavrel Fico.

- Reklama -

1 komentár

  1. No čo už. Zdá sa že aj sám Fi_co je iba človek a tento krát sa zmýlil. Bude to nie zločinecká skupina, ale liberálno-fašistická skupina ktorá si uzurpoval moc v štáte. Vidíte to sami ako systematicky likvidujú opozíciu. Hitler ak by žil, tak by im iba nemo závidel, akou ľahkosťou sa im to darí. Tak, že tak!!!

Comments are closed.