Taraba: Kolíková zažila katastrofu. Fiasko

2
Tomáš Taraba, poslanec NR SR Foto: TASR

“Ona nemá dôveru, poslanci OĽaNO vytiahli karty a odmietli za ňu hlasovať,” hovorí o výsledku nočného pondelkového hlasovania v parlamente Tomáš Taraba (Život – národná strana). Fakt je, že Kolíkovú v tom nechala bez podpory celá tretina koaličných poslancov!

Výsledky hlasovania o návrhu na odvolanie ministerky spravodlivosti SR počas rokovania 29. schôdze Národnej rady SR o návrhu na odvolanie ministerky spravodlivosti SR. Bratislava, 10. máj 2021. (Foto: SITA/Branislav Bibel)

“Pre ňu je to katastrofa. Ona vyhrážala, že ak nedostane silný mandát, tak odstúpi. Z 95 poslancov koalície ju podporilo len 63, čo je pre ňu absolútne fiasko,” reagoval na výsledok hlasovania poslanec Tomáš Taraba.

Poslanci OĽaNO do neskorých večerných hodín váhali, či ich Kolíková presvedčila, aby ostala ministerkou, alebo nie. Nakoniec sa hlasovania nezúčastnili napríklad predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš, ani exminister zdravotníctva Marek Krajčí, podporu jej nevyslovila ani Anna Záborská, Richard Vašečka, Gyorgi Gyimesi či Peter Pollák mladší. Kolíkovú hlasovaním nepodporila vo funkcii celá tretina koaličných poslancov! Nehlasovali za, ale nehlasovali ani proti vysloveniu nedôvery Kolíkovej.

Pripomíname, že pred hlasovaním v parlamente ju vyzval na vyvodenie zodpovednosti aj šéf OĽaNO Igor Matovič.

“Ak neodstúpi, len ukáže, že je tam prilepená na stoličku. Ona nemá dôveru, vytiahli karty a odmietli za ňu hlasovať,” uviedol Taraba.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Dúfam,že keď sa skutočne pán Kotleba dostane do väzenia tak mu v sprche padne mydlo na zem😉

  2. Ha, ha, ha … modré trubky a vy vôbec chápete čo sa to v tom parlamente vlastne udialo? Toto je podľa toho zlodeja a plagiátora Mat_oviča očista? Tak to potom pán Boh s nami a všetko zlé preč. To platí pre vás modré trubky čo ste volili týchto lotrov čo tu Slovenský národ terorizujú už vyše roka!!! To je tak, keď sa ku moci dostanú liberálni-fašisti!!! Hlavne, že tu dobrodinca Kot_lebu neprávom a krivo obvinili s toho čo ani neurobil. Iba chcel pomôcť trom chudobným rodinám a za to má ísť do basy na 4 roky a 4 mesiace!!! Jeden aby sa s toho pogr. Cal!!! Tak, že tak!!!

Comments are closed.