Matovič: Za rok ich skončili v base desiatky… Ďakujem, že nie ste ovce

2
expremiér, minister financií Igor Matovič (Foto: TASR)

Vicepremiér a minister financií Igor Matovič (OĽaNO) upozorňuje na pozitíva svojej bývalej vlády. “Za rok ich skončili v base desiatky. Niečo, o čom sme si mohli roky dovoliť len snívať,” napísal Matovič na sociálnej sieti.

Matovičovu úvahu podnietila udalosť spred roka, keď sa stretol s vtedajším šéfom Správy štátnych hmotných rezerv Kajetánom Kičurom, ktorý skončil vo vyšetrovacej väzbe.

“MÔJ PRVÝ SKALP … KAJETÁN V sobotu 21.3. nás vymenovala prezidentka. Celú nedeľu 22.3. som strávil na Štátnych hmotných rezervách a istý pán Kajetán sa ma snažil opiť rožkom … a tak som ho na záver návštevy dal dole z funkcie. A teraz čítam, že na Ficovho a Pelleho osobného priateľa Kajetána nedoľahol len môj hnev, ale aj ruka zákona.Kradli ako po nebohom. Pôjdu dole rad radom,” to bol príspevok bývalého premiéra Matoviča, ktorý inicioval jeho dnešný príspevok.

Nad čím teda premýšľa vicepremiér a minister financií Matovič v stredu predpoludním?

“Za rok ich skončili v base desiatky. Niečo, o čom sme si mohli roky dovoliť len snívať. Dnes pre mnohých ľudí len nepodstatná maličkosť. Ďakujem, že nie ste ovce, ktorým stačí len správne od správnych ľudí v správnych médiách naservírovať, čo si majú myslieť,” uviedol Matovič.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Še_liga je hlupák!!! Ako môže niečo takéhoto tvrdiť? Bola to ich šéfka čo zabránila tomu aby sa na Slovensku očkovalo Ruskou vakcínou Sputnik V!!! Ona začala tárať o geopolitickej zbrani Ruska!!! Modré trubky a takýchto idiotov ste nám to navolili do parlamentu. Boh ochraňuj Slovensko a rodu verných Slovákov!!!

  2. Zatiaľ nie je nikto zavretý a odsúdený, sú len vo vyšetrovacej väzbe, aj keď v kolúznej. Budem zvedavý koľkých skutočne odsúdia.

Comments are closed.