Baťo: Matovič obhádzal štát smradľavým lajnom, jeho hovorca Heger dupol nôžkou

4
Rado Baťo (Foto: facebook R. Baťa)

Rado Baťo, exporadca prezidenta Kisku a manžel riaditeľky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzany Baťovej pokračuje v kritike vlády. “Dupol nôžkou, pohrozil prstíkom,” komentuje reakciu premiéra Hegera, ktorý vyhlásil, že má eminentný záujem na ukľudnení situácie.

“Po tom, čo minister financií Igor Matovič obhádzal smradľavým lajnom štát, má jeho hovorca na ÚV Eduard Heger “záujem na upokojení situácie, ktorá vznikla okolo ruskej vakcíny a o návrat k vecnému dialógu a odborným argumentom,” napísal Baťo na sociálnej sieti.

A ponúka riešenie: ”Hej, presne takú máme s Matovičom skúsenosť. Ako lídrom vecného dialógu a odborných argumentov. A čo takto zverejniť zmluvu s Rusmi, vyhodiť psychopata z vlady a prenechať ho orgánom činným v trestnom konaní?” pýta sa.

- Reklama -

4 KOMENTÁRE

  1. Matovic je neschopný viesť čokoľvek a po týchto skúsenostiach ho nebude voliť už nikto. Ľudia budú oslavovať keď odíde.

  2. Ako to vidím ja ? Bývalý premiér Igor Matovic je taký správny novodobý slovenský Juraj Jánošík prenasledovany neschopnými politikmi, ktore som tu už vymenovala. Páči sa mi jeho postoj v riešení složitej pandemické situacii.

  3. Bato je liberalnym lokajom, ktoreho slovnik patri do stvrtej cenovej skupiny. Je to skrachovany novinar s viacerymi excesmi, ktory sa prizivuje v statnej institucii Hodnoty za peniaze. Nechapem, ako sa tam dostal, ked nema na to kvalifikaciu. Asi mu k tomu pomohla liberalna kaviaren, Kiska alebo Radicova…

  4. Je zajímavé sledovat z Česka dění kolem Sputnika V na Slovensku, a jak se to hezky personálně propojuje, Kiska s Batom, šéfka SÚKL, prezidentka, MZV. Ajaj !

Comments are closed.