Rázna reakcia ministerky Kolíkovej na Matovičove vyjadrenia o Sputniku a ŠÚKL

1
Na snímke zľava ministerka spravodlivosti SR Mária Kolíková. Foto: TASR

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) sa postavila za Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). Je potrebné ho chrániť, pretože sa správa zodpovedne, odborne a nezávisle.

  • Chráňme našich ľudí zo Slovenska

Zdôraznila tiež, že ŠÚKL chráni zdravie všetkých a robí tak preto, lebo má zdatnú šéfku, Zuzanu Baťovú. “Chráňme našich ľudí zo Slovenska, ktorí sú odborne zdatní. Nemáme ich priehrštia. Chráňme ich, aby sme ako krajina boli úspešní, aby sme aktuálne dnes boli i zdraví,” dodala Kolíková. Pripomenula, že len pár týždňov dozadu mali koaliční lídri na stole Memorandum dobrého vládnutia.

  • Reakcia na Matoviča

Kolíková tak reagovala na ministra financií Igora Matoviča (OĽANO), ktorý vo štvrtok (8. 4.) rokoval v Moskve o vakcíne Sputnik V, v piatok (9. 4.) povedal, že Rusi sa cítia byť mimoriadne poškodení tým, že ŠÚKL zveril posúdenie vakcíny Sputnik V neregistrovanému laboratóriu, ktorého výsledky narušili reputáciu vakcíny po celom svete.

  • O posúdenie Sputnika V žiadal Marek Krajčí

ŠÚKL deklaroval, že nebol nikým zodpovedným za dovoz vakcíny Sputnik V upozornený na to, že by malo testovanie v SAV údajne porušovať utajenú zmluvu s ruským výrobcom. Biomedicínske centrum SAV uviedlo, že realizovalo skúšky vakcíny Sputnik V na základe písomnej žiadosti bývalého ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽANO).

- Reklama -

1 komentár

  1. O geopolitickej zbrani , pokiaľ si matne spomínam , začala prvá hovoriť pani Remišová ! Ale podľa mňa , NOTY , podľa ktorích potom všetci čo SPUTNIK V nechcu a podľa týchto not potom spievajú , dostávajú z veľvyslanectva režimu USA v Bratislave !!! Spieva podľa nich aj prezidentka SR p.Čaputová !? To len dokazuje , že SR nie je vo svojich rozhodnutiach SAMOSTATNÁ (suverénna) a je tlačená do rozhodnutí režimu USA !!! To sa týka aj vyhlásení p.Korčoka o Ukrajine ! Bidenov režim TLAČÍ Ukrajinu do vojny a p.Korčok to podporuje ! Vojna v Európe pár mesiacov po nástupe Bidena do funkcie prezidenta ? To je paradox , ktorý Režim EU a teda aj p.Korčok PODPORUJÚ ?!

Comments are closed.