Baránek: Ako to vyzerá s celoplošným testovaním a vývojom úmrtí na covid-19

2
Politický analytik Ján Baránek (Autor: Facebook)

Slovensko je druhou najhoršou krajinou čo sa týka počtu mŕtvych na covid-19. Politický analytik Ján Baránek sa zamyslel nad masívnym slovenským testovaním, ktoré má mať podľa vlády a premiéra pozitívny vplyv na situáciu. Nenašiel ho.

“…stále sa tu hovorí o mŕtvych a celoplošných testovaniach. Pozrel som si teda informácie o Covid-e na portály Centra pre systémovú vedu a inžinierstvo (CSSE) (Katedra civilného a systémového inžinierstva) na Univerzite Johns Hopkins (JHU). Na prvom obrázku iba verifikujem zdroj.

Druhý obrázok nám ukazuje kumulatívne úmrtia na Covid na Slovensku.

2. obrázok

Tretí obrázok nám ukazuje detailnejšie denné úmrtia na Covid na Slovensku.

3. obrázok

Červená čiara na druhom a treťom obrázku je temín prvého kola celoplošného testovania, ktoré sa uskutočnilo v dňoch 31. októbra a 1. novembra 2020,” píše Baránek.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Za toto by mali zlodeja a plagiátora Mat_oviča postaviť pred súd!!! A spolu s ním všetkých tých čo ho v tom podporovali!!! Nepripadá vám to tak náhodou podľa týchto obrázkov z grafmi na genocídu Slovenského národa? Lebo mne osobne áno!!! Mysleniu zdar!!!

  2. Treba si stiahnuť tie grafi ,, obrázky,, do telefónu a pri kontrole modrého certifikátu , ukázať policajtovy ten graf úmrtnosti a zvýšenia nakazi po testovaní,, mislim že to je dosť vážny argument prečo nemáme modrí certifikat a prečo odmietame takéto testovanie

Comments are closed.