Baránek: Som zodpovedný a testovať sa nepôjdem

1
Politický analytik Ján Baránek (Autor: Facebook)

Poriadne ho nazlostili! Rozhodnutie vlády o celoplošnom testovaní dvíha adrenalín politickému analytikovi Jánovi Baránkovi. Prečo túto atómovú bombu v boji proti covid-19 neopakujú v iných štátoch? “Lebo by im takú kravinu žiadny iný národ nezožral!,” hovorí Baránek vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. “Musím povedať, že som zodpovedný a testovať sa nepôjdem,” je jeho postoj.

“Nazvali to skríningom teraz. Pravdepodobne si myslia, že sme idioti a že keď  to  nazvú inak,  že to nebude vzbudzovať tie negatívne  konotácie a emócie z toho prvého celoplošného testovania,” začína Baránek svoju úvahu.

Baránek považuje na nezodpovedné akú formu vláda zvolila: “Musím povedať, že som zodpovedný a testovať sa nepôjdem. … evidentne na vláde bol veľmi silný tlak na to, zo strany premiéra, aby tento nezmysel, tento holý nezmysel, bol schválený.”

Baránek pripomína, že tu máme nové mutácie koronavírusu, ktoré sú oveľa infekčnejšie než základný koronavírus, ktorý spôsobil pandémiu. “Ísť sa v tomto počasí postaviť a čakať na testovanie je absolútne, absolútne holý nezmysel a naopak, je to nezodpovednosť. Je to absolútna nezodpovednosť aj voči blízkym, lebo kde sa  môžete lepšie nakaziť ako tam? Máme lockdown,  máme zákaz vychádzania. A teraz nás všetkých naženú na nejaké odberné miesta ako teľce, dýchať jeden na druhého. Ak si niekto myslí o dvojmetrových odstupoch,  že ho zachránia,  tak to je úplná hovadina, to závisí aj od vetra, nebudem to rozoberať.

Navyše, tie dvojmetrové odstupy  sú skôr na tých vlekoch lyžiarskych, lebo tie lyže vaše majú nejakú dĺžku, toho pred vami, toho za vami majú nejakú dĺžku, keď to zrátate, možno sa dostanete k dvom metrom. Tu nemáte lyže. Jedine, že by nariadili ísť sa postaviť s lyžami na tie odberné miesta. Škoda, že mu to niekto  nepovedal,  možno by to nariadil  ako  jedno z protiepidemiologických opatrení… Samozrejme, som ironický a poviem vám, prečo som ironický. Lebo  masívna časť z vás by tam s tými lyžami išla. Postavili by ste sa tam s lyžami, aj by ste si zabezpečili dvojmetrové odstupy, lebo vám to niekto nariadil  nejakou vyhláškou a vy by ste to urobili, lebo vy nie ste zodpovední,” myslí si Ján Baránek.

 

- Reklama -

1 komentár

  1. Ha, ha, ha … mate čo ste chceli. Lebo Fi_co!!! Teraz sa ešte len budú diať veci, vlastne už sa dejú!!! Liberálny fašisti si uzurpujú moc na Slovensku a nik s tým nič nerobí!!! Tak, že tak!!!

Comments are closed.