Mesík: Kým SaS bude držať hubu a krok, premena Slovenska na koncentrák bude pokračovať

2
Juraj Mesík, analytik globálnych trendov a rizík (Foto:TASR)

„Čakám, že vo februári sa bez papiera od Matoviča nedostaneme už ani na WC – bude to skvelý džob pre predajcov plienok pre dospelých! Tak, ako je dnes špajdľovanie nosov skvelý džob pre vyvolených dovozcov testov,” reaguje na najnovšie dianie pre ParlamentneListy.sk Juraj Mesík, analytik globálnych rizík.

Ako ste prijali vy osobne rozhodnutie vlády o predĺžení zákazu vychádzania a povinné testovanie?  Je to v poriadku alebo vidíte riziká?

Opakovane hovorím: Táto vláda je taká nekompetentná, že nič iné ako postupnú premenu Slovenska na koncentračný tábor si zjavne vôbec nevedia predstaviť. Zasmial som sa, keď som videl, že chcú špajdľovaním nosov podmieňovať aj vychádzky do prírody 😊. Nikde inde na svete nebudú srny a jelene chránené pred covidom dôkladnejšie! Čakám, že vo februári sa bez papiera od Matoviča nedostaneme už ani na WC – bude to skvelý džob pre predajcov plienok pre dospelých! Tak, ako je dnes špajdľovanie nosov skvelý džob pre vyvolených dovozcov testov.

Proti hlasovala na vláde len ministerka Veronika Remišová, ostatní čo nepovažovali testovanie za nutné, hlasovali za… Rozumiete tomu?

Bohužiaľ, Slovensko sa stalo rukojemníkom v rukách človeka, ktorý sa čoraz viac javí ako psychopat. A jeho koaliční partneri sa správajú, ako keby premena Slovenska na veľký experimentálny koncentrák bola OK a oni s tým nič nemali do činenia a nemohli nič urobiť! Že sa ozvala aspoň pani Remišová je dobré, ale čísla nepustia: kým sa pán Sulík nechá Matovičom prefackávať ako malý chlapec a SaS bude držať hubu a krok, premena Slovenska na koncentrák bude pokračovať. Matovičova pandemická despocia visí na 13 hlasoch SAS a 12 hlasoch Za ľudí. A zdá sa, že visí úplne spoľahlivo! Poslanci Za ľudí chápu, že predčasné voľby by znamenali pre mnohých z nich koniec poslaneckých platov a privilégií. 

Sulík a jeho ľudia sú pre zmenu v panickom strachu, že už raz potopili vládu Ivety Radičovej a potopiť ďalšiu si nemôžu dovoliť. 

Proti svojmu vyšinutému lídrovi by sa samozrejme mohli postaviť aj niektoré skutočné osobnosti z OĽANO – ale aj tých paralyzuje strach o vlastné posty, pretože je jasné, že špajdľovou genocídou občanov Slovenska a lockdownovou devastáciou slovenskej ekonomiky OĽANO a jeho vodcovia spáchali harakiri. Ľudia volili OĽANO aby sa zbavili ficovskej korupcie – a namiesto toho dostali vražednú zmes nekompetentnosti a zas len korupcie. 

Aká budúcnosť nás vďaka novým opatreniam vlády čaká? Stačí krátkodobá perspektíva. 

Zdá sa, že už nie sme ďaleko od prielomu v ne-liečení covidu na Slovensku. Aspoň na JIS-kách došlo konečne k posunu a od minulého týždňa tam už konečne aj oficiálne môžu na liečbu používať ivermectin. Samozrejme, len ak si ho dokážu zohnať. Ivermectinu na JIS-kách je ale stále žalostne málo, pretože človeka na JISke alebo pľúcnej ventilácii s ťažkým zlyhávaním dýchania, obličiek, zrážanlivosti krvi a s rozvráteným metabolizmom už nezachráni ani ivermectin. My musíme dostať ivermectin do tej skutočnej prvej línie boja s epidémiou – a tou nie sú nemocnice, ale ambulancie všeobecných lekárov a domácnosti ohrozených ľudí! 

Druhý dôležitý moment je, že za pokračujúceho alibizmu mnohých masmédií sa postupne organizuje občianska sebaobrana proti neľudskej brutalite a korupcii Matovičovej vlády. Ľudia začínajú organizovať “koridory života”, cez ktoré na Slovensko začína prúdiť ivermectin. Niektorí ho nosia z Rakúska či Nemecka, kde ho v lekárňach kupujú aj za 120 eur za balenie. Iní napríklad z Egypta, kde kupujú balenia 8 x 6 mg (dostatočné na úplnú liečbu covidu u dvoch 60 kilogramových ľudí) po 80 centov. Áno – záchrana dvoch životov stojí v chudobnom Egypte menej ako euro. Tomu zodpovedajú aj výsledky: u nás dodnes zomrelo oficiálne 650 ľudí na milión obyvateľov  – v chudobnom a preľudnenom Egypte zomrelo 80 ľudí na milión obyvateľov. 

Ale aj tých 120 eur, za ktoré ivermectin kupujú ľudia v Rakúsku či Nemecku, je len drobný zlomok ceny, ktorú za neúčinnú liečbu covidu remdesivirom v našich nemocniciach platí skorumpovaný štát. A úplná malina oproti stovkám miliónov eur z našich daní, ktoré Matovič doslova cez mŕtvoly pumpuje do firiem, ktoré nakupujú testy na celoplošné experimenty na Slovákoch a Slovenkách.

Samozrejme, že situácia by sa mohla dramaticky zmeniť v prospech Slovenska a občanov, keby SaS a Za ľudí pozbierali zodpovednosť a odvahu a vrátili Matoviča a jeho ministra zdravotníctva kričať do poslaneckej lavice.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. S niečím môžem , s iným nemusím súhlasiť. Je to samozrejme vec názoru, ev. dostupnosť správnych informácií . Ale porovnávať štatistiku u nás, kde sa bazíruje na každom detaile, a v Egypte / resp. Niger ,Nigéria, India, kde pochybujem, že je prísna štatistika/, je úplne scestné.

  2. Už in to konečne doplo? Toto ja tvrdím od prvého dňa kedy ten zlodej a plagiátor Mat_ovič prišiel s myšlienkou o atómovej bombe, celoplošným testovaním!!! Ešte by bolo za potreby aby sa na to jeho zase raz DOBROVOĽNÉ testovanie pozreli z blízka renomovaní právnici a podali žalobu, za terorizovanie obyvateľov Slovenska!!! Ak ľudia bez testu musia ostať doma v karanténe a nesmú ísť ani do práce tak vlády by im mala preplatiť ušlú mzdu!!! Len toľko.

Comments are closed.