Lučanská ďakuje zdravotníkom za podporu a verejnosti za prejavy úcty  

1
Foto: facebook M. Lučanskej

“Z celého srdca ďakujem za prejavy úcty zo strany verejnosti,” napísala na sociálnej sieti manželka bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského Martina. Zverejnila fotografie, ktoré jej posielajú ľudia z celého Slovenska a na ktorých si pripomínajú pamiatku jej manžela. Lučanská ďakuje aj personálu nemocnice v Prešove.

“Počas najťažších chvíľ v mojom živote, keď som sedela pri mojom manželovi, ma najviac podržali a podporili zdravotné sestry na ARO v nemocnici. Moja veľká vďaka patrí osobne primárovi nemocnice v Prešove, Borisovi Mavrodievovi, ktorý prišiel do práce napriek dovolenke. Jeho prístup a práca boli ukážkové a celej nemocnici patrí naše ĎAKUJEM.” – napísala Lučanská na sociálnej sieti.

Foto: facebook M. Lučanskej

S verejnosťou tiež vdova zdieľa vyše 20 fotografií a uvádza “z celého srdca ďakujem za prejavy úcty zo strany verejnosti, o ktorých sa dozvedáme z fotografií zasielaných z celého Slovenska”.

Milan Lučanský zomrel 30. decembra 2020 v nemocnici po tom, ako sa deň predtým pokúsil o samovraždu v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove. 

- Reklama -

1 komentár

  1. Treba teraz už iba treba dúfať, že pravda raz konečne uzrie svetlo sveta. A tiež, že vinníci budú postavený pred súd a dostanú čo im patrí!!!

Comments are closed.