Matovič: Naď a Remišová sa chceli očkovať ako prví… Hnusoba nám robí nadschvály

1
Predseda vlády SR Igor Matovič (vľavo) a minister obrany Jaroslav Naď (Foto: TASR)

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) a ministerka pre informatizáciu Veronika Remišová (Za ľudí) sa chceli dať z vlády zaočkovať proti covid-19 ako prví. “…keď to tá hnusoba na vlastné oči počula a videla, tak sa rovno na mieste rozhodla nám skrížiť plány,” uviedol na margo svojho a ich ochorenia na covid-19 premiér Matovič na sociálnej sieti.

“Najodhodlanejšie zareagovali na výzvu Mareka Krajčiho, že by sme mali byť osobným príkladom a mali by sme sa dať verejne po Vianociach ako prví zaočkovať, aby sme pochybujúcim ukázali, že sa naozaj nemajú čoho báť…,” uviedol o Naďovi a Remišovej Matovič.

“keď to tá hnusoba na vlastné oči počula a videla, tak sa rovno na mieste rozhodla nám skrížiť plány … a votrela sa im do priazne a nosných dierok … a mňa si k tomu dala ako bonus.No, vidíte … od začiatku hovorím, že je to rafinovaná hnusoba a nakoniec prelstí aj mňa … a v poslednej možnej chvíli, keďže deň, keď mi karanténa skončí, bude zrejme prvý šťastlivec zaočkovaný,)Držte sa a nedajte sa zlákať nikým a ničím, tá hnusoba je falošnejšia ako úsmev prostitútky,” uviedol premiér Matovič na sociálnej sieti.

- Reklama -

1 komentár

  1. A čo im a aj tebe v tom bráni? To, že ste ako, že prekonali covid 19? No je tam toho!!! To je to samé ako keď si ty nútil ľudí, aby sa dali DOBROVOĽNE otestovať!!! Prečo by sa mal niekto kto je zdravý nechať testovať? Nech si dajú robiť testy tí čo sa cítia zle a majú príznaky. Alebo môžu aj tí čo si myslia, že im to pomôže!!! Ale potom by to muselo byť naozaj DOBROVOĽNÉ!!! Nie ako keď si to urobil ty a de facto si ľudí nútil, aby išli na testy. Lebo inak nebudú môcť chodiť do práce a živiť, tak seba a svoje rodiny!!! Ty si ľudí nielenže klamal, ale dokonca si ich nútil k niečomu čo oni nechceli a to pod hrozbou straty príjmu. Dokonca si sa im vyhrážal, že sami si budú musieť platiť odvody do sociálnej a zdravotnej poisťovne!!! Toto už zaváňa trestným činom nátlaku a vydierania!!! Prečo ešte do dnes nekoná prokurátor? Je to predsa jeho povinnosť, ktorá mu vyplýva z jeho postavenia a tým pádom by mal konať ex offo!!!

Comments are closed.