Veštec Raši? Poviem kto vyhrá výberové konanie na riaditeľa Trnavskej nemocnice…

0
Richard Raši. Foto: Facebook/Richard Raši

“To nie sú ani výberové konania, to je dosadzovanie svojich známych do funkcií,” vyhlásil na margo výberových konaní v nemocniciach bývalý minister zdravotníctva Richard Raši (Hlas-SD). Novým riaditeľom nemocnice v Trnave sa podľa neho stane človek, ktorý posledných 5 rokov pracoval ako manažér finančnej spoločnosti, ktorá prefinancováva nové autá a nemocnicu pozná nanajvýš ako pacient.

Kto sa teda v čase, keď nemocnice zápasia s covidom-19, nedostatkom zdravotníkov a reprofilizujú sa, stane novým šéfom trnavskej fakultnej nemocnice? Podľa Rašiho s najväčšou pravdepodobnosťou Vladislav Šrojta. “Mimochodom, je to manžel hovorkyne ministra Mičovského a bývalej asistentky Matovičovho bratranca Jozefa Viskupiča… Pán minister Krajčí, gratulujem k ďalšiemu odborníkovi!,” napísal Raši na sociálnej sieti.

Má pravdu? Nemá pravdu? Uvidíme o pár dní. Raši avizoval, že v predstihu bude hovoriť aj mená ďalších víťazov výberových konaní ešte predtým ako sa výberové konania s uchádzačmi o funkcie v nemocniciach uskutočnia.

- Reklama -