Naď: Vláda rozhoduje, či poverí ozbrojené sily vykonaním celoplošného testovania

1
Náčelník Generálneho štábu Ozbrojených síl SR Daniel Zmeko počas rokovania mimoriadnej 44. schôdze vlády SR v Bratislave v nedeľu 18. októbra 2020. Foto: TASR

Vláda momentálne rozhoduje o tom, či poverí ozbrojené sily vykonaním celoplošného testovania obyvateľov v súvislosti s novým koronavírusom. Na sociálnej sieti o tom informoval minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO).

„Je to jediné možné riešenie. Potrebujeme izolovať chorých ľudí, aj tých, ktorí neprejavujú žiadne príznaky. Iba tak vieme spomaliť rýchly stúpajúci trend počtu nakazených,” uviedol Naď.

Premiér Igor Matovič (OĽANO) v sobotu (17. 10.) oznámil, že na Slovensku sa chystá plošné pretestovanie obyvateľov v súvislosti s ochorením COVID-19. Vláda sa na projekt pripravuje už tri týždne. Zatiaľ nie je jasné, či testovanie bude povinné alebo dobrovoľné.

- Reklama -

1 komentár

  1. Plíživý nástup fašizmu. Inak sa to nedá ani povedať. Takto to vždy dopadne keď sa moc dostane do rúk hlupákom. okamžite ju zneužijú na svoj prospech. Modré trubky toto je len a len vaša zásluha. Môžete si teraz začať spytovať svedomie.

Comments are closed.