Matovič: Budem nositeľom zlých správ pre mnohých. Pre pandémiu vystúpi premiér večer v televíziách

1
Predseda vlády SR Igor Matovič (OĽANO). Foto: TASR

Premiér Igor Matovič (OĽANO) bude nositeľom zlých správ pre mnohých ľudí v súvislosti s opatreniami, ktoré sa budú musieť prijať. Povedal to v pondelok pred rokovaním ústredného krízového štábu. Návrhy opatrení zatiaľ konkretizovať nechcel.

“Nebudem konkretizovať návrhy. Situácia je mimoriadne vážna a myslím si, že musíme prijať veľmi zásadné rozhodnutia a veľmi odvážne rozhodnutia,” komentoval s tým, že nechce povedať, či by mohlo dôjsť k takým opatreniam, aké sa prijali počas prvej vlny pandémie nového koronavírusu.

Očakáva, že rokovať budú tri až štyri hodiny.

Pre zvyšujúce sa čísla nových prípadov ochorenia COVID-19 na Slovensku vystúpi v pondelok večer premiér Igor Matovič (OĽANO) v televíziách Markíza a Joj.

Markíza na svojom webe informuje, že predseda vlády vystúpi mimoriadne vo večerných novinách, ktoré sa začínajú o 19.00 h. “Predseda vlády nás oboznámi s prijatými opatreniami v boji proti pandémii nového koronavírusu,” spresnila televízia.

Televízia Joj na sociálnej sieti avizuje, že premiér príde do pondelkovej relácie Noviny špeciál – koronavírus o 20.35 h. S Matovičom sa tu budú baviť o druhej vlne pandémie, opatreniach, vzhľadom na narastajúci počet nakazených, i o vplyvoch pandémie na zdravotníctvo a ekonomiku.

Mimoriadny príhovor pre zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu na Slovensku bude mať v pondelok aj prezidentka SR Zuzana Čaputová. Príhovor prezidentky odvysiela RTVS o 19.45 h na Jednotke po Správach RTVS. V rovnakom čase ho bude vysielať aj Rádio Slovensko. “Príhovor bude možné nájsť aj na webe RTVS a Facebooku Správy RTVS,” informovala TASR hovorkyňa verejnoprávnej televízie Andrea Pivarčiová.

- Reklama -

1 komentár

Comments are closed.