NAKA zadržala žilinských sudcov Kyselovú, Polku, Béreša…

1
Ilustračná snímka. Foto: TASR

Národná kriminálna agentúra spustila na strednom Slovensku rozsiahlu akciu PLEVEL v súvislosti s korupčnou trestnou činnosťou. Informuje o tom na sociálnej sieti Polícia Slovenskej republiky.

Od rána zasahovali policajti v dome bývalého sudcu Krajského súdu v Žiline Pavla Polku, ktorý sa spomína v kauze žilinského podnikateľa Františka Tótha, známeho pod prezývkou Veľký Fero. Polka mal podľa policajných informácií vybavovať rozsudky pre Tótha.

Okrem Polku sú obvinení aj bývalý predseda Okresného súdu v Žiline Daniel Béreš a advokát Ľuboš Mahdoň.

Polícia urobila celkovo tri domové prehliadky.

Aktualizácia o 14:00 Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala v rámci akcie Plevel päť osôb vrátane predsedníčky Krajského súdu Žilina, sudcu Okresného súdu Žilina, ktorý má aktuálne pozastavený výkon funkcie, sudcu a jedného emeritného sudcu Krajského súdu Žilina. Doposiaľ bolo v tejto veci obvinených 11 osôb. Uviedla to polícia na sociálnej sieti. Momentálne sa vykonávajú viaceré procesné úkony.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/3713101702053358

-lucb-

- Reklama -

1 komentár

  1. To všetko je v poriadku!!! len kedy budú stíhať konečne toho úžerníka a daňového podvodníka Kis_ku? Kedy budú stíhať toho pseudo novinára Soltésza za nenávistné a urážlivé vyjadrenia na Slovákov a Slovenský národ? Kde je teraz ten sudca čo prenasleduje poslancov za ĽSNS? Kedy si začne robiť svoju robotu aj v prípade tohoto ako, že novinára? Do kedy bude musieť národ Slovenský trpieť tieto invektívy? Alebo tu zase niekto čaká iba na to, kedy niekto zoberie spravodlivosť do vlastných rúk? Už dávno malo byť podané obvinenie za hanobenie národa!!! Za čím ešte asi tak čaká Ho_nz? Detto pri vyjadrení toho zrejme slabomyseľného študenta, čo chcel strieľať všetkých čo nevolili Ča_putovú!!! Ďalší prípad keď sa poslankyňa za terajšiu koalíciu vyjadrovala na adresu jednej našej menšiny a to nie práve najslušnejšie. Alebo snáď čakáme kedy si NAKA príde aj po Ho_nza? Tak ako to je?

Comments are closed.