Kauza Kuciak: Szabó trvá na svojej nevine. Záverečnú reč využil na vyjadrenie ľútosti

1
Na snímke obžalovaný Tomáš Szabó odchádza z hlavného pojednávania v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku 31. júla 2020. Foto: TASR

Obžalovaný z vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej Tomáš Szabó trvá na svojej nevine. Súd požiadal, aby v stredu 5. augusta nemusel byť pri vynesení rozsudku.

Tomáš Szabó sa odvolával na záverečné reči svojich obhajcov, podľa neho existujú v prípade mnohé nejasnosti. Záverečnú reč využil na vyjadrenie ľútosti nad tým, že Kuciak a Kušnírová zomreli, uviedol, že chápe bolesť pozostalých, pretože mu v čase trvania jeho väzby zomrel otec. Doplnil, že sa stal policajtom preto, aby ochraňoval ľudský život.

Po jeho záverečnej reči vyzvala predsedníčka senátu Ružena Sabová obžalovaných na záverečné slovo, na ktoré majú právo. Nikto z obžalovaných to nevyužil. Alena Zsuzsová a Tomáš Szabó požiadali, aby na deň 5. augusta, keď odznie rozsudok, neboli na pojednávanie eskortovaní. Marian Kočner tak neurobil.

- Reklama -

1 komentár

  1. Slovensko malo možnosť sledovať zmanipulovaný proces s obvineným Koč_nerom a spol. Obžalobe sa nijak nedarilo dokázať vinu obvinených, ich obvinenia postavili čisto na základe svojich prianí a vyfabrikovaných dôkazoch. O tom svedčia prepisy z mobilných telefónov, ktoré nám tak rád čítali. Samotná firma totižto potvrdila, že sa dá zo záznamom manipulovať a tým pádom je celá komunikácia spochybnená!!! Asi tak!!! Ďalším dôkazom je to, že hlavný svedok je nedôveryhodný a aj samotný obvinený čo sa k vražde priznal niekoľko krát menil svoju výpoveď. Tak, že tak!!! Toto sú neodškriepiteľné fakty!!! Mysleniu zdar!!!

Comments are closed.