Banáš opäť provokuje: Načo nám bude sérum proti koronavírusu? Nás ani tak neohrozuje vírus korona, ale vírus blbosť

7
Jozef Banáš (Autor: TASR)

Spisovateľ Jozef Banáš nedávno pre ParlamentnéListy.sk aj na  svojom facebooku uviedol, že “vláda tým, že nás uzavrela, dala nám čas, ktorý mnohí z nás využívajú na premýšľanie. Premýšľanie je nebezpečná vec, pretože vďaka nemu kladieme otázky”. A pred pár dňami sa na  facebooku posťažoval, že on na  svoje otázky dodnes  nedostal  odpoveď. O čo ide?  Banáš nerozumie nebezpečenstvu koronavírusu, nechápe iracionalite s rúškami a pýta sa, načo je vakcína proti koronavíru.

“Hoci som sa opakovane pýtal a pýtam, dodnes nikto nevysvetlil v čom spočíva nebezpečenstvo koronavírusu, keď sa podľa oficiálnych štatistík na Slovensku z 1.500 nakazených 1.400 vyliečilo a z nich umrelo 28, aj tí na kombináciu diagnóz…

 Tiež som nezaznamenal informáciu o veku, sociálnom statuse a diagnózach tých 28 „obetí“ vírusu. Rovnako nerozumiem, načo nám bude sérum proti vírusu, keď sa tých 1.400 vyliečilo aj bez neho. Jediným vysvetlením je, že vlády za veľké peniaze sérum nakúpia a o to predsa ich výrobcom ide…,” napísal Banáš na sociálnej  sieti. A pokračuje: 

“V televízii riaditeľka domova dôchodcov s ľútosťou konštatovala, že jej umreli chovanci. Na rozdiel od pani riaditeľky som mal doposiaľ pocit, že do starobincov sa chodí umierať. Znie to cynicky, ale nepočul som o tom, že by niekto zo starobinca odišiel živý. Mám nedobrý pocit, že nás ani tak neohrozuje vírus korona, ale vírus blbosť,” domnieva  sa Banáš. 

Pridáva aj historky z reštaurácie a lesa. “Keď som vošiel do reštaurácie, v ktorej, podotýkam, nebol nikto, a vykročil k stolu, čašníčka ma upozornila, aby som si nasadil rúško. Ukázal som na stôl vzdialený tri metre od vchodu a pokračoval som bez rúška. Prosila ma, aby som si rúško nasadil, pretože bude pokutovaná ona aj podnik. Uľútostilo sa mi jej, vrátil som sa ku vchodu, rúško som si nasadil, vrátil sa k stolu a sňal som si ho. Čašníčka bola spokojná,” píše Banáš a dodáva, že deň predtým ho  zaujalo,  keď v lese obiehal mladú dámu, čo bežala s rúškom. Neodpovedala mu, prečo má  rúško v lese, ale sa urazila.

“Človek je obdivuhodný, dokáže vymyslieť úžasné veci. Jednou z nich je hlúposť, expresívnejšie blbosť. … V epoche rúšok ma utešuje doktrína Marka Twaina: Čím je spoločnosť sebavedomejšia, tým viac blbcov si môže dovoliť,” uzatvára Banáš.

- Reklama -

7 KOMENTÁRE

  1. Celý tento humbuk smeruje k plošnému testovaniu a vakcinácii a teda k biznisu, ktorý si obyčajný smrteľník ani nevie predstaviť. Ale vystrašenému stádu oviec to nevysvetlíš…
    Čím je spoločnosť sebavedomejšia, tým viac blbcov si môže dovoliť (M. Twain), to platí…

  2. Podobne ani Lukašenko žiaden vírus nevidel. Pán Banáš by sa mal ísť opýtať na názor ľudí, ktorí mali možnosť ho zažiť. A to, že vírus vie rozložiť pľúca na huspeninu, tiež nie je na smiech. Dokonca u tých, ktorí ho prekonali objavú trvalé následky na pľúcach a na srdci. Hlupákovi nevysvetlš, pokiaľ si to nevyskúša.

  3. Priatelia ja teda nie som odbornik ale treba si uvedomiť že smrtnosť na covid 19 je 10xväčšia ako na obyčajnú chrípku a preto taký je nebezpečný. A ďalšia vec. Krajiny kde mu nechali voľný priebeh ako Veľká Británia, Švédsko alebo Belgicko, tam s jeho zvládnutím mali väčšie problémy ako tam kde zaviedli reštrikcie

  4. Ruský liek nie je vo forme vakcíny, ale sú to tabletky.
    cena niečo menej ako 300 dolárov
    Gatesová vakcína má stáť okolo 3000 dolárov
    https://www.youtube.com/watch?v=pD4OlSzVxrg&feature=em-uploademail

  5. Nerozumiem tomu a asi ani nikdy rozumieť nebudem prečo múdry ľudia nechajú behať po svete toľko hlupákov. A ešte k tomu sa aj rýchlejšie množia na rozdiel od múdrych.

  6. Nenásytný a velikášsky Jašter Gates sníva o zarábaní stámiliárd po celom svete na vakcíne proti vírusu SARS-CoV-2, vraj do vývoja vakcíny investoval 300 miliónov dolárov a hoci aj iné štáty vyvíjajú podobnú vakcínu a lieky proti tomto vírusu, chrípke podobnému vírusu, napríklad aj Rusko, a hoci výsledok možno očakávať v horizonte roka až dvoch rokov, Gatesovci už popredu plánujú obrovský ich celosvetový biznis s vakcínou cez WHO, ktorú z nekalých plánov proti ľudstvu podozrieva a odmieta ju finacovať Donald Trump. Pritom každá epidémia a pandémia časom odoznie, čo si myslí aj slovenský profesor Krčméry a spochybňuje potrebu vakcinácie proti Covid – 19. Pritom každá choroba má okrem vakcín svoj “liek” a svoje “lieky” aj bez potreby vakcín, prečo z agentúr a z médií nepodávajú do sveta aj správy, že Gatesovci vrazili stámilióny dolárov aj do vývoja lieku proti Covid – 19? Azda preto, že v lekárňach na lekársky predpis bežne dostupný liek už nie je taký stámiliardový biznis a nie je možné tak ľahko do lieku vpraviť desiatky nežiadúcich a zdravie ohrozujúcích prísad – a to aj v nanočasticiach, priamo do krvi a tela človeka?! Za hoax vyhlásili nedávnu správu o vývoji a výrobe vraj proti SARS-CoV-2 úspešného lieku v Rusku, ktorý je založený na lieku proti chrípke. Prvýkrát ho vyvinuli v Japonsku pod názvom Avigan,

Comments are closed.