Bugár: Ospravedlňujem sa za všetko, čím si ľudia za tento mesiac museli prejsť

    0
    Béla Bugár, predseda strany Most-Híd (Autor: TASR)

    “Pevne verím, že nová vláda obnoví vieru občanov v politiku a umožní nám ako krajine napredovať,” uviedol na sociálnej sieti. Podľa Bugára však nemožno zo zreteľa strácať to podstatné, a to je vyšetrenie vraždy dvoch ľudí a káuz, ktoré sa okrem iného objavili v ostatných dňoch.

    “Toto je základná požiadavka ľudí na námestiach. Predčasné voľby by tento krok značne oddialili. Boli by nezodpovedným a nerozumným krokom. Potrebujeme po týchto šokujúcich udalostiach obnoviť riadny chod krajiny a robiť všetko pre to, aby sa situácia upokojila. Snahy a kroky Mosta-Híd nie sú vzdialené od požiadaviek na zhromaždeniach,” uistil.

    Na margo novej vlády Petra Pellegriniho (Smer-SD) poznamenal, že pravdepodobne sa nikdy nenájde taká, ktorá by bola ideálna pre sto percent ľudí požadujúcich zmenu. “Ale sme presvedčení, že nová vláda pána Pellegriniho je takou vládou, ktorá sa v najväčšej možnej miere blíži k akceptácii verejnosti. Vítame konštruktívny duch týchto rokovaní a sme presvedčení o tom, že deklarovaná snaha pána Pellegriniho presadiť nový spôsob voľby policajného prezidenta, návrh zákona o policajnej inšpekcii, ktoré sa do Programového vyhlásenia vlády dostali z iniciatívy Mosta-Híd, situáciu naďalej budú upokojovať,” dodal.

    - Reklama -