Je mi z toho zle! Ekonómka Šichtařová sa zhrozila nad počínaním svetoznámeho speváka a jeho manžela

    1
    Markéta Šichtařová, ekonómka a riaditeľka spoločnosti Next Finance s.r.o. (Autor: archív)

    Koncom roka sa Ricky Martin stal trojnásobným otcom. Jeho rodinu rozšírila dcéra Lucia Martinová-Yosefová. Doteraz pár spoločne vychovával desaťročné dvojčatá Valentina a Mattea.

    Už pred časom spevák uviedol, že túži po dievčatku, ale adoptovanie je pre neho komplikované. „Zvažujem aj možnosť, že by som si dieťa adoptoval. No v niektorých krajinách to môže byť pre slobodného muža zložité alebo dokonca nemožné. Ale stojí to za skúšku,“ vyhlásil spevák v roku 2015.

    To, že si nakoniec Martin zadovážil ďalšie dieťa pomocou náhradnej matky, zdvihlo ekonómku zo stoličky a neváhala dať na sociálnej sieti Facebook najavo svoje znechutenie. Keby sa postarali o opustené dieťa, bolo by to podľa nej oveľa zmysluplnejšie, pretože by mu prijatím do svojej rodiny aspoň pomohli.

    Túto cestu získania potomka však považuje Šichtařová za vypestovanie si dieťaťa na mieru, keďže si ho kúpili za peniaze, ako sa kupuje mača, papagáj či akvárijná rybka, a znemožnili mu spoznať vlastnú matku. A z tohto dieťaťa z vlastnej sebeckosti urobili tovar.

    Na záver dodáva, že je to hnusný obchod s ľuďmi, ktorí nemôžu spoznať biologického rodiča, a novodobí „liberáli“ taký obchod s detským bielym mäsom vydávajú za svoje právo.

    Zdroj: Facebook / Marketa Sichtarova

    V búrlivej diskusii pod jej príspevkom sa ozývali jednak súhlasné, jednak úplne opačné reakcie, ktoré ekonómku za jej názor okamžite odsúdili. Napríklad používateľ Ivo Rehurek Šichtařovú neváhal napomenúť, že plače na nesprávnom hrobe. Podľa jeho názoru by sa mala skôr sťažovať tej matke, ktorá za peniaze predala svoje dieťa. Nevidí vraj vôbec nič zlé na tom, že spevák dal domov dieťaťu, o ktoré biologický rodič nestojí.

    Tento komentár nenechala ekonómka bez odpovede. Také dieťa nemalo podľa jej slov vôbec vzniknúť, narodiť sa a byť počaté. Zdôraznila, že hormóny a stresy v tehotenstve ovplyvňujú psychiku a vývoj dieťaťa. Z takého dieťaťa by podľa nej mohol vyrásť aj psychopat alebo „slabá troska“, pretože sa k nemu v prenatálnom veku matka nesprávala normálne. „Je zvrátené pestovať dieťa za peniaze,“ zopakovala.

    Rehurek potom ešte poznamenal, že Šichtařovej komentár sa dá ťažko považovať za nezaujatý. Použil ekonomické prirovnanie, podľa ktorého Šichtařová „penalizuje“ zákazníkov, že využívajú služby trhu, ale voči „producentom“ týchto služieb sa nijako nevyhraňuje.

    Ricky Martin sa preslávil hlavne ako spevák. Najznámejšie sú jeho hity Livin’ la Vida Loca a She’s All I Ever Had. Aj keď sa po jeho boku objavilo niekoľko žien, o jeho orientácii sa mnoho rokov špekulovalo. Že je gay, sa verejnosti priznal v roku 2010. Sám však tvrdí, že všetky svoje partnerky naozaj hlboko miloval.

    autor: nab

    - Reklama -

    1 komentár

    1. Nerozumiem tej diskusii. Obe strany pripúšťajú, že deti sú len hračkou pre rodičov. Stačí, že túžia po dieťati, o potrebách dieťaťa a podmienkach, ktoré mu poskutnú, sa akosi nehovorí. Hovoria len, aké je dobré, že homosexuáli dali dieťaťu domov, hoci pre svoj zdravý vývin dieťaťa nie je ani tak dôležitý domov, ako prítomnosť otca aj matky. Nepotrebuje dvoch otcov, ani dve matky. Potrebuje po jednom z každého, pričom navyše platí, že biologických rodičov nikto iný plnohodnotne nenahradí. Martin bezohľadne odtrhol dieťa od bilogickej matky, lebo mu chce dať čo? Lásku? No asi ťažko, keď nerozumie ani tomu, že dieťa má byť aj so svojou matkou. Je to je strašná a vopred plánovaná krivda pre dieťa hneď od splodenia.

      Keď spomenli adopcie – u nás je dlhodobo oveľa viac čakajúcich heterosexuálnych manželov, ako adoptovateľných detí a v zahraničí to nebude veľmi iné. Takže nie je vôbec potrebné, aby adoptovateľné deti vyrastali medzi ľuďmi s narušenou sexualitou, kde je okrem ohrozovania zdravého vývinu ešte aj prirozdene mnohonásobne vyššie riziko, že bude sexuálne zneužívané a že aj u dieťaťa dôjde k narušeniu sexuality.

    Comments are closed.